Martela osti tilamuutospalveluyhtiö Grundell Oy:n

Suomen johtava toimitilojen ratkaisutoimittaja Martela Oyj osti 31. joulukuuta 2011 päivätyllä kaupalla muuttopalveluja ja tilamuutoksia tarjoavan Grundell Oy:n. Kauppa kasvattaa Martelan omaa palvelutuotantoa, ja asiakas saa nyt yhdeltä kumppanilta entistä laajemman valikoiman tilamuutoksiin liittyviä palveluita ja tuotteita.

 

Vuonna 1961 perustettu Grundell Oy on muutto- ja tilamuutospalvelujen suurimpia tarjoajia Suomessa. Yrityskaupan jälkeen se jatkaa osana Martela-konsernia omana yhtiönään Grundell-nimellä. Palvelutoimintojen yhdistäminen parantaa palveluprosessien laatua ja tehostaa palvelulogistiikkaa. Entistä kattavammat, palveluista ja tuotteista koostuvat ratkaisut voidaan toteuttaa yksinkertaisemmalla palveluketjulla. Asiakkaalle yhdistyminen tuo ajan säästöä ja sujuvoittaa muutosprosessia kokonaisuutena.

– Asiakkaat keskittyvät yhä enemmän ydintoimintoihinsa, mikä lisää tilojen muutos- ja ylläpitopalvelujen kysyntää. Yhdistämällä osaamisemme voimme vastata entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin asiakastarpeeseen. Tuomme alalle vahvemman, kilpailukykyisemmän ja laadukkaamman tekijän, Martelan tulosyksikkö Suomen johtaja Panu Ala-Nikkola kertoo.

– Martela saa Grundellista osaavan muuttoliikkeen ja muutostöiden toteuttajan alan kärjestä. Kun toimitaan samassa talossa, palveluprosessi on mutkaton. Asiakas saa koko muutosprojektin suunnittelun, hallinnan sekä toteutuksen yhden kontaktin kautta, Grundellin toimitusjohtajana jatkava Janne Tiri kuvaa.

Martelasta Suomen suurin tilamuutospalvelujen tuottaja

Martelan kattava myynti- ja palveluverkosto varmistaa toimintakyvyn kaikkialla Suomessa, ja asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan entistä paremmin. Martelan toimitusjohtaja Heikki Martela näkee markkinoiden muutoksen luovan edellytyksiä palveluliiketoiminnan kasvulle.

– Martela on hakenut erilaisia kasvumahdollisuuksia koti- ja lähimarkkinoilta, ja palveluliiketoiminta on meille kiinnostava kasvuala. Grundellin myötä lisäämme palvelutuotantoamme ja pyrimme myös kehittämään asiakastarpeeseen uutta. Martelan tavoitteena on luoda asiakkaalle toimivat ja inspiroivat tilat, jotka tukevat asiakkaan toimintaa. Palvelut yhdessä vahvan kalustemallistomme sekä kiinnostavien tuotemerkkien edustusten kanssa mahdollistavat ratkaisut kaikkiin tilojen muutostarpeisiin, Heikki Martela kertoo.

Martelalla on Suomessa 28 toimipisteen verkosto. Suomen lisäksi Martelalla on oma myyntiorganisaatio kuudessa maassa. Uusin Martelan toimipiste avattiin vuonna 2011 Moskovaan. Martela on edelläkävijä kierrätyspalveluissa, ja Martela Outlet on kasvanut vuoden aikana Suomessa valtakunnalliseksi ketjuksi. Grundell palvelee maanlaajuisesti, ja sillä on toimipiste viidellä paikkakunnalla.


Yhteystiedot löydät medialle-sivultamme

 

Liite