Country

Tutkimusten mukaan yli puolet pohjoismaisista tietotyöläisistä kertoo työskentelynsä keskeytyvän vähintäänkin melko usein. Häiriötä aiheuttavat erityisesti työpisteillä käytävät puhelut, verkkokokoukset ja keskustelut.

Martela rauhoittaa äänimaisemaa ja tuo työympäristöön kaivattua yksityisyyttä uudella äänieristetyllä työtilalla, PodBoothilla. Uutuustuote ilmentää Martelan 4C-ajattelua (Concentration, Collaboration, Communication, Chill-out), jonka mukaan laadukkaassa työympäristössä on omat alueensa keskittymiseen, ryhmätyöhön, tiedonvaihtoon ja palautumiseen.

PodBooth-tilan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristyksen laatuun. Ensiluokkainen äänieristys takaa sen, että kaikki keskustelut – ihmisääni tutkitusti häiritsee kollegoita eniten – todella pysyvät seinien sisällä. Myös ulkopinta toimii akustisena pintana antaen rauhan myös työympäristöön.

PodBooth on myös helposti liikuteltavissa. Sen alle asennettavat rullat tuovat kaivattua joustavuutta esimerkiksi tilanteisiin, joissa työympäristöä halutaan nopeasti muokata.

Harmoniaa erilaisiin työympäristöihin

Laaja valikoima kankaita ja muita verhoilumateriaaleja takaa harmonian ja sen, että PodBooth sulautuu täydellisesti muuhun työympäristöön. Laadukas käyttökokemus syntyy magneetilla suljettavalla ovella, pyöristetyillä kulmilla ja reiluilla sisämitoilla.

Uutuustuote on osa laajenevaa Pod-tuoteperhettä. Sen on suunnitellut palkittu ruotsalainen o4i Design Studio, joka on suunnitellut tuotteita myös Ikealle ja Lappsetille.

“PodBoothin erittäin hiljainen sisätila, reilut sisämitat ja helppo siirrettävyys ovat markkinoiden parhaita ominaisuuksia, myös suunnittelun ja materiaalien kannalta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen”, suunnittelijat Henrik Kjellberg ja Jon Lindström toteavat.


Tutustu koko Pod-tuoteperheeseen ja lataa esite!

Share this page