Country

Pod-sarjan tuotteilla voi luoda fiksuja, viihtyisiä ja rauhallisia tiloja työ- ja oppimisympäristöihin. Tuoteperhe kasvaa nyt kolmella uudella jäsenellä: PodMeeting Xpress, PodMeeting Cove ja PodLounge.

Toimistojen suunnittelu ja kalustaminen on kehittynyt huimaa vauhtia viime vuosina. Kiinteiden työpisteiden sijaan toimistot on suunniteltu vaihtuvien tehtävien mukaan. Erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin - kohtaamiseen ja kokouksiin tarkoitetuista alueista rauhallisen yksintyöskentelyn tiloihin. Pod-tuotesarja on suunniteltu tätä varten.

"Yhä useammin halutaan joustavia ratkaisuja, toimivampia työympäristöjä ja parempaa työviihtyvyyttä. Uudet tuotteet täydentävät monitoimista Pod-sarjaa ja luovat entistä paremmat edellytykset sekä yksintyöskentelylle että epämuodollisille kohtaamisille", kertoo Martelan tuote- ja muotoilujohtaja Kari Leino.

PodMeeting Xpress

Pod-sarjan ovat muotoilleet Henrik Kjellberg ja Jon Lindström o4i Design Studiosta:

"PodMeeting Xpress on kehitysversio PodMeetingistä, jota se täydentää tehokkaana tilana spontaaneille tapaamisille. PodMeeting Xpressin perusmoduuli koostuu kankaalla verhoillusta, ääntä vaimentavasta seinäkkeestä ja neljän hengen pöydästä. Seinäke voidaan asentaa vaaka- tai pystysuoraan yksityisyyden tarpeen ja valitun pöytäkorkeuden mukaan. Pöydän voi sijoittaa seinäkemoduulin kummallekin puolelle. Pöytäkorkeuksia on kolme: normaali istumakorkeus (73 cm tavallisille tuoleille), keskikorkeus (90 cm keskikorkeille baari- ja muille jakkaroille) ja seisomakorkeus (105 cm baari- ja muille jakkaroille / seisomiseen). Vaihtoehdoilla varmistetaan sopiva ergonomia", sanoo Henrik Kjellberg

PodMeeting Cove

"Seuraava uutuus on PodMeeting Cove, joka on tehokas kokoustila jopa neljälle hengelle. Moduuli koostuu pöydästä ja sitä ympäröivästä kankaalla verhoillusta seinäkkeestä, joka luo ääntä vaimentavan ”hytin”. Pöydän korkeus on 73 cm eli se sopii tavallisille tuoleille, sohville ja penkeille. Uuden sohvamoduulin PodLoungen avulla PodMeeting Covesta voi luoda viihtyisän nurkkauksen kokousta tai yksintyöskentelyä varten. PodMeeting Coven istuintyyppi on valittavissa kunkin moduulin käyttötarkoituksen mukaan. Näin voi helposti luoda erilaisia kokoustiloja", Jon Lindström kertoo.

PodLounge

Henrik Kjellberg kertoo lisää:
"PodLoungea voi muokata monella eri tavalla sekä yksittäisenä sohvana että useamman sohvan ryhminä. Sen voi koota erilliseksi tilaksi tai avata muuttuvien tarpeiden mukaan. PodLounge on uskomattoman kätevä rentoutumiseen, yksityiseen akkujen lataamiseen ja erilaisiiin kohtaamisiin. PodLounge-moduuli koostuu kahden hengen rahista, johon voi valita seinäkkeen kolmesta eri vaihtoehdosta ja kahdella korkeudella. PodLoungen korkeiden seinäkkeiden avulla voi luoda yksityisiä ja huoneenomaisia kokonaisuuksia – matalat seinäkkeet mahdollistavat avoimet ja ilmavat sohvamaisemat. Lopputuloksena työskentelyyn ja rentoutumiseen soveltuva viihtyisä nurkkaus, jossa onnistuu sekä kahvitteluhetki työkavereiden kanssa että häiriötön asiakaspuhelu".

Materiaali- ja värivalinnoilla uudet moduulit voi helposti sovittaa olemassa olevaan kalustukseen. Lisävarusteina on koukkuja, ripustimia, hyllyjä ja pistorasioita.

PodLounge video

"Pod-sarjassa on lähes rajaton määrä värivaihtoehtoja, ja sen voi mukauttaa melkein mihin tahansa sisustukseen, mikä on oleellista inspiroivalle ja harmoniselle työympäristölle. Se on myös muotoilultaan ajaton, mikä on tärkeää kestävyyden kannalta", sanoo Kari Leino.  

"Martelan tavoite on luoda inspiroivia ja käyttäjäkeskeisiä sisustusratkaisuja nykyaikaisiin työ- ja oppimisympäristöihin. Visiomme on työympäristö, jossa on erilaisia paikkoja häiriöttömään ja keskittymistä vaativaan työhön sekä keitaita rentoutumiseen ja spontaaneihin kohtaamisiin. Näin syntyy hyvät olosuhteet hyvinvoinnille ja tiiminmuodostukselle. Uskomme, että Pod-sarjan jatkuvan evoluution ansiosta voimme parantaa tulevaisuuden työympäristöjä", kiteyttää Leino.  

Lisätietoa Pod-sarjan uusista tulokkaista on alla olevien linkkien takana.
PodMeeting Xpress
PodMeeting Cove
PodLounge

Share this page