Kierrätämme tarpeettomat kalusteet kampanjaedulla

Vastuullisuuden merkitys työympäristökehittämisessä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Vastuullisuuden huomioiminen onkin mahdollista työympäristön elinkaaren joka vaiheessa, mm. tilan ja kalusteiden käyttöä seuraamalla ja optimoimalla, suosimalla vastuullisesti tuotettuja ja laadukkaita kalusteita ja palveluja sekä kierrättämällä tarpeettomat kalusteet.

Suomessa päätyy kuitenkin edelleen vuosittain 100 000 tonnia kalusteita jätteeksi, vaikka tutkimusten mukaan 70-80 prosenttia olisi kierrätettävissä. Onneksi yhä useampi yritys on herännyt vastuullisuuteen!

Martela noudattaa kaikessa toiminnassaan Waste Nothing -periaatetta, jonka tavoitteena on minimoida ympäristökuormitus ja mahdollistaa käytettyjen kalusteiden kierrätys paikallisesti. Esimerkiksi viime vuonna kierrätyspalvelumme otti vastaan yli 2,7 miljoonaa kiloa käytettyjä kalusteita ja noin 20 000 kalustetta löysi uuden käyttäjän. Hyväkuntoiset kalusteet myydään suoraan eteenpäin Martela Outlet -myymälöiden ja verkkokaupan kautta, osa huolletaan ja verhoillaan uudelleen ennen myyntiä. Loput kalusteet hyödynnetään energiantuotannossa tai uusioraaka-aineena.

Kierrätystoiminta edistää myös Martelan asiakasyritysten vastuullisuutta vähentämällä ympäristökuormitusta. Lisäksi kierrätyspalvelu säästää aikaa, pienentää kalusteiden varastointikuluja ja poistaa korkeat kaatopaikkamaksut. Kalustekunnostus- ja huoltopalvelumme lisää kalusteiden käyttöikää ja ennaltaehkäisee uusien tuotteiden valmistamisen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.


Kampanjaehdot

14.7.2019 saakka noudamme vanhat kalusteet kierrätykseen -50% kampanja-alennuksella uuden tilauksen toimituksen yhteydessä.

Haluatko kuulla lisää? Soita 010 345 7000 tai lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@martela.fi.

Kierrätämme vanhat kalusteet puoleen hintaan uusien kalusteiden toimituksen yhteydessä samasta toimitusosoitteesta. Kierrätys tehdään lukumääräisesti samalle määrälle kalusteita kuin mitä uusi tilaus sisältää. Kampanja ei koske Martela Outlet -tuotteita. Tarjous on voimassa 14.7.2019 saakka ja koskee uusia 14.5.-14.7. tehtyjä tilauksia.

Jos muutto on ajankohtainen, hoidamme mielellämme myös sen puolestasi. Pyydä täältä tarjous!

Share this page