Country

Toimistojen sisustus on muuttunut yhä rennommaksi samalla, kun yritystilat ja enenevässä määrin myös koulut ovat yhä avoimempia. Siksi työympäristöön kaivataan monenlaisia eri käyttötarkoituksiin sopivia tilanjakajia, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä.

Uusi moneen käyttötarkoitukseen sopiva Noora-sohvasarja on kattava lisäys Martelan valikoimaan. Noora on saatavilla kahdella eri selkänojakorkeudella, joten siitä voi rakentaa rauhallisen nurkkauksen esimerkiksi kokouksiin.

Tuoteperheestä löytyy erilaisia penkkejä, nojatuoleja sekä sohvia. Nojatuolit ja sohvat ovat saatavilla myös korkeilla seinäkkeillä, jotka parantavat avotilan akustiikkaa ja luovat tarvittaessa parempaa yksityisyyttä.

Asiallinen ja muhkea Noora-sarja sai innoituksen ranskalaisesta bistrosta

”Käytän Noora-sohvasta nimitystä sohvapenkki. Noora-sohvalla on tuolin istumakorkeus mutta sohvan mukavuus, ja ulkonäkö on hieman ryhdikkäämpi. Innoituksena on ollut ranskalaisten bistrojen seinän pituiset verhoillut penkit. Ne ovat napakan asiallisia mutta antavat muhkeutta sekä pehmeyttä tilaan ja ovat erittäin monikäyttöisiä”, tuotteen suunnittelija Antti Kotilainen sanoo.
 

Tutustu Noora-sohviin, -penkkeihin ja -nojatuoleihin.

Oona-sohvapöytä kruunaa kokonaisuuden

Toinen Kotilaisen suunnittelema uutuus on Oona-sohvapöytä. Puupintainen pöytä tuo toimistoon kodinomaista tunnelmaa. Oona-mallistoon kuuluu useita eri kansikokoja ja muotoja. Kaksi eri korkeutta mahdollistavat pöytien sijoittamisen osin päällekkäin.  

”Oona-sohvapöydät toimivat niin yksin kuin ryhmissä. Muotoilu on lempeän pyöreää”, Kotilainen sanoo.

Noora-sohvat ja Oona-sohvapöydät toimivat yksittäisinä kalusteina ja yhdistettynä Martelan muihin mallistoihin.


Tutustu Oona-sohvapöytiin täällä.
 

 

Share this page