Martela toimittaa toimistokalusteita NCC:n toimistoille. Rakennus- ja kiinteistökonserni NCC:n ja Martelan välinen sopimus koskee NCC:n toimistoja kaikissa Pohjoismaissa. Martela toimittaa toimistokalusteita ja tarjoaa palveluita NCC:n eri tilojen ja työympäristöjen kehittämiseksi.

Martelan filosofian mukaan toimisto ei ole vain kalusteita, lattioita ja seiniä. Toimistoissa tehdään monenlaisia asioita – työskennellään ryhmissä tai keskittyneesti yksin, pidetään kokouksia ja ollaan myös tauolla. Jokainen päivä on omanlaisensa ja kaikilla toiminnoilla on erityiset tarpeensa.

-”Lähtökohtana pitää olla työntekijöiden tarpeet, ja modernille työpaikalle tyypilliset työskentelytavat. Näin luodaan edellytykset työn tuottavuuden parantamiselle, kustannussäästöille ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemiselle”, sanoo Martelan Ruotsin myyntijohtaja Vidar Hellsaeus.

Martelalla on pitkä kokemus toimistojen ja työympäristöjen suunnittelusta, sisustamisesta ja kehittämisestä. Yritys perustettiin Suomessa yli 70 vuotta sitten, ja se on viime vuosina vahvistanut asemaansa kalustetoimittajana ja työympäristöjen kehittämisen asiantuntijana myös Ruotsin markkinoilla. Martelan Tukholman toimisto muutti uusiin tiloihin alkukesällä. Suomessa Martela uudistaa jatkuvasti toimistoaan Helsingin Pitäjänmäellä. Nämä tilat ovat erinomainen esimerkki modernista ja käytännöllisestä työympäristöstä.

- NCC:n kanssa tehty sopimus osoittaa, että Martelan lähestymistapa on toimiva ja että Martelalla on vahva valikoima ja osaaminen, Vidar Hellsaeus sanoo.

 

 

Lisätietoa:
Vidar Hellsaeus, Sales Director, Martela AB
+46 (0)73-347 19 12
vidar.hellsaeus@martela.com


Pekka Väisänen, Director, Unit Finland, Customers and Workplace Services, Martela Oyj
+358 (0)500 820 717
pekka.vaisanen@martela.com

Tietoa Martelasta
Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja. Parannamme työhyvinvointia ja tehostamme samalla tilojen käyttöä työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Vuonna 2016 Martela-konsernin liikevaihto oli 129,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 550 henkilöä.

Tietoa NCC:stä
Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on Pohjois-Euroopan johtavia rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurialan yrityksiä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 5,5 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 000. NCC on listattu Nasdaq Tukholmassa.
 

 

Share this page