Martela Oyj ja Cargotec Oyj solmivat kolmea Pohjoismaata koskevan kalustuspalveluun liittyvän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Martela pääsee tarjoamaan kalusteita ja niihin liittyviä palveluja Cargotec-konsernille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa seuraavan kolmen vuoden ajan. Cargotec-konserniin kuuluvat lastin- ja kuormankäsittelyyn erikoistuneet Kalmar-, Hiab- ja MacGregor-liiketoiminta-alueet.

”Olemme iloisia päästessämme tarjoamaan palveluitamme Cargotecille. Yhteistyösopimus on hieno osoitus Cargotecin luottamuksesta Martelaan työympäristöjen kehittäjänä Pohjoismaissa”, toteaa Jarmo Laukka, Customer Support Director Martelalta.

Sopimuksen myötä Cargotecilla on mahdollisuus, mutta ei velvoitetta, hankkia Martelalta toimitilojen kalusteita ja niihin liittyviä palveluita sekä laajempia projektihankkeita. Jos sellaisiin päädytään, työympäristöjen päivittäiset tilaukset hoituvat ennalta sovitun suositusmalliston avulla.

Tyypillisiä kalustusprojekteja ovat toimipisteiden kalustaminen eri maissa tai niiden uudistaminen vastaamaan muuttuneita tarpeita ja uusia työskentelytapoja. Projekteihin voi sisältyä tilojen, kalusteiden ja materiaalien määrittelyä, sisustussuunnittelua, uusien kalusteiden toimittamista, vanhojen kalusteiden inventointia tai uudelleen käyttöä, ja ylimääräisten vanhojen kalusteiden kierrättämistä joko Martela Outletin kautta tai materiaalikierrätyksenä.

Martela voi toimia projekteissa pääkumppanina hyödyntäen vahvaa asiantuntemustaan työympäristökehittämisen koko elinkaaresta sekä toimitilojen kokonaiskalustuksesta. Projekteja voidaan toteuttaa niin Martelan suunnittelijoiden kuin myös Cargotecin valitseman suunnittelutoimiston puolesta. Martelan ja suunnittelutoimiston hyvä yhteistyö varmistaa toimitilojen optimaalisen lopputuloksen.

Lisätietoja:

Jarmo Laukka
Director, Customer Support
Martela Oyj
010 345 5328
jarmo.laukka@martela.com 

Share this page