Etsimme asiakkuuspäällikköä, joka nauttii haastavasta työstä ja palaa halusta tarjota parhaita tilaratkaisuja julkissektorin asiakkaille. Työskentelet Helsingin Pitäjänmäen toimistolta käsin. Asiakkaasi sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävä saattaa sisältää myös satunnaista matkustamista Suomessa. Asiakkuuspäällikkönä olet osa julkishallintotiimiä, jossa pääset työskentelemään yhdessä osaavien ja mukavien kollegoiden kanssa. Asiakkaasi ovat julkisen sektorin toimijoita.

Tehtävään kuuluu aktiivista myyntityötä, verkostoitumista, myyntimahdollisuuksien kartoittamista ja työstämistä tilauksiksi sekä asiakkuuksien johtamista. Vaihtelevat työpäiväsi kuluvat kalusteiden ja erilaisten työympäristö-palveluiden myynnin parissa, asiakkuuksien koordinoinnin ja kehittämisen sekä myyntiprojektien parissa. Sen lisäksi olet tiiviissä yhteistyössä Martelan sisäisten sidosryhmien (työympäristöasiantuntijoiden, suunnittelijoiden, palvelutuotannon sekä muiden tukiresurssien) kanssa.

Tehtävässä pääset tekemään merkityksellistä työtä julkisen sektorin asiakkaiden parissa. Tutustu lisää asiakasreferensseihimme.

Mitä odotamme sinulta?

 • Haluat kehittyä tilaratkaisujen myymisen ammattilaiseksi.
 • Omaat positiivisen ”can-do” asenteen työntekoa kohtaan.
 • Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden kokemus myynnistä.
 • Työntekoasi kuvaavat tavoitteellinen ja järjestelmällinen työote sekä halu tuloksen tekemiseen.
 • Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä hyvä ruotsin- tai englannin kielen taito.
 • Eduksi katsotaan julkishallinnon tunteminen.
   

Tätä me tarjoamme:

 • Monipuolisen työn Pohjoismaiden johtavassa työympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa.
 • Vahvan perehdytyksen, joka antaa hyvät puitteet tehtävässä onnistumiseen.
 • Loistavat puitteet kehittää omaa osaamistaan arvopohjaisessa myynnissä ja edetä uralla omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaisesti.
 • Inspiroivan työympäristön ja mukavan sekä asiantuntevan tiimiin.

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon, puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 16.1.2019. Aloitamme kuitenkin tutustumaan hakemuksiin heti, joten älä aikaile, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Vaikka rekrytointi hoituu yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, työsopimus tehdään normaaliin tapaan Martelan kanssa.

Alkuperäisen hakuilmoituksen löydät täältä.


Millainen yritys olemme?

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa ja on pörssinoteerattu perheyritys.

Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää Martelasta

Share this page