Käyttökelpoisen kalusteen paikka ei ole kaatopaikalla. Silti Suomessa päätyy vuosittain 100 000 tonnia kalusteita jätteeksi, vaikka tutkimusten mukaan 70–80 prosenttia olisi kierrätettävissä. Onneksi yhä useampi yritys on herännyt vastuullisuuteen!

Martela noudattaa kaikessa toiminnassaan Waste Nothing -periaatetta, jonka tavoitteena on minimoida ympäristökuormitus ja mahdollistaa käytettyjen kalusteiden kierrätys paikallisesti. Esimerkiksi edellisvuonna kierrätyspalvelumme otti vastaan jopa 3600 tonnia käytettyjä kalusteita ja noin 20 000 kalustetta löysi uuden käyttäjän.  Hyväkuntoiset kalusteet myydään suoraan eteenpäin Martela Outlet –myymälöiden ja verkkokaupan kautta, osa huolletaan ja verhoillaan uudelleen ennen myyntiä. Loput kalusteet hyödynnetään energiantuotannossa tai uusioraaka-aineena. 

Kierrätystoiminta edistää myös Martelan asiakasyritysten vastuullisuutta vähentämällä niiden ympäristökuormitusta. Lisäksi kierrätyspalvelu säästää aikaa, pienentää kalusteiden varastointikuluja ja poistaa korkeat kaatopaikkamaksut. Kalustekunnostus- ja huoltopalvelumme lisää kalusteiden käyttöikää ja ennaltaehkäisee uusien tuotteiden valmistamisen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

   

Hyödynnä Martelan syksyn kierrätyskampanja

30.11.2018 saakka noudamme vanhat kalusteet veloituksetta kierrätykseen uuden tilauksen toimituksen yhteydessä.

Haluatko kuulla lisää?

Soita 010 345 7000 tai lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@martela.fi

 

Kampanjaehdot: Kierrätämme vanhat kalusteet veloituksetta uusien kalusteiden toimituksen yhteydessä samasta toimitusosoitteesta. Kierrätys tehdään lukumääräisesti samalle määrälle kalusteita kuin mitä uusi tilaus sisältää. Kampanja ei koske Martela Outlet -tuotteita. Tarjous on voimassa 30.11.2018 saakka ja koskee uusia 8.10. - 30.11.2018 tehtyjä tilauksia.

Share this page