Country

Mikko Halosen suunnittelema Grip-sarja on uudistunut Grip NxT-mallistoksi, joka sopii hyvin sekä työ- että oppimisympäristöihin. Monikäyttöiseen mallistoon kuuluu uusi pinottava jakkara kahdella eri korkeudella, rullallinen ja korkeussäädettävä työtuoli sekä pinottavat lenkki- ja nelipistejalustaiset mallit.

Istuinosien muotoilu ja värivaihtoehdot on päivitetty tähän päivään - uutuutena myös tammilaminaatti. Uudet laminaattivärit mahdollistavat väreillä leikittelyn ja niiden avulla tilaan kuin tilaan voi luoda pirteän, raikkaan ja helposti muunneltavan yleisilmeen.

Jakkara kahdella eri korkeudella

Monikäyttöisen Grip NxT -malliston täydentää kompakti pinottava jakkara, joka on myös ripustettavissa ja saatavissa verhoiltuna. Jakkaran kaksi eri jalustakorkeutta mahdollistaa sen luontevan käytön erilaisissa käyttöympäristöissä.

Jakkaroiden pinottavuus puolestaan palvelee hyvin muunneltavia ympäristöjä, joissa istuinpaikkojen tarve vaihtelee.

Tutustu Grip NxT -jakkaroihin täällä.

Grip NxT -sarjan innovatiivinen ripustamistapa

Grip, ”tarttua”, kertoo kaikkien Grip NxT -tuolien innovatiivisesta ripustamistavasta pöydän kanteen ilman erillistä ripustinta.

Nostoaukolliset mallit voi kätevästi nostaa yhdellä kädellä ja uusi matala selkänoja lisää helppokäyttöisyyttä kaiken kokoisille istujille. Matalan selkänojan yli pystyy pienikin oppilas nostamaan tarjottimensa ripustetun tuolin yli ruokapöydälle. Myös lattiapintojen puhdistus helpottuu, kun tuoleja ei tarvitse siirrellä siivouksen tieltä sivuun.

Mikko Halonen suunnitteli Grip-sarjan alun perin koulumaailmaan, mutta se soveltuu erittäin hyvin myös työympäristöihin. Grip-sarjaan kuuluu tuoleja, jakkaroita ja pöytiä.

Rullallinen korkeussäädettävä versio ja yleistuolit

Rullallisessa Grip NxT -tuolissa on nostoaukollinen selkänoja ja kaasujousella säädettävä istuinkorkeus.Tuoliin on saavissa myös korotettu jalusta ja jalkarengas, jolloin tuoli sopii eri kokoisille käyttäjille ja pöytäkorkeuksille.

Tutustu rullalliseen Grip NxT -työtuoliin täällä.

 

Leikkisä Grip NxT -yleistuoli on saatavissa lenkki- ja nelipistejalustalla. Molemmat jalustamallit ovat pinoutuvia, rivikytkettävissä ja tuoleille on saatavissa kuljetus- ja säilytysvaunu.

Tutustu Grip NxT -tuoliin lenkkijalustalla ja nelipistejalustalla täällä.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä täällä.

Share this page