Oletko myynnin ammattilainen, jota kiinnostaa työ- ja oppimisympäristöt sekä niiden kehittäminen? Oletko työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen ja itseohjautuva? Kykenetkö johtamaan omaa toimintaasi tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö uudeksi Key Account Manageriksi pääkaupunkiseudulle!

Myynnillisen asenteen lisäksi odotamme sinulta kykyä ja halua luoda asiakkaille kokonaisvaltainen ja onnistunut asiakaskokemus. Vastaat olemassa olevista kunta- ja oppimisympäristöasiakkuuksista pääkaupunkiseudulla aktiivisella otteella; rakennat vahvoja asiakassuhteita ja laajennat myyntiä innovatiivisin ottein. Tämän lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Profiilisi:
Sinulla on taito kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja työskentelet pitkäjänteisesti löytäen asiakkaalle sopivat palvelut ja ratkaisut.  Osaat johtaa omaa työtäsi ja toimit tavoitteellisesti sekä yksin että tiimissä.

Key Account Managerin tehtävässä sinua auttaa:

  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, englannin ja ruotsin kielen taito
  • aito kiinnostus tuottaa paras asiakaskokemus asiakkaalle
  • visuaalisuus ja ymmärrys tilasuunnittelusta
  • kokemus myynnistä ja/tai palvelumyynnistä
  • kokemus projektityöskentelystä ja julkisesta hankintaprosessista
  • kaupallinen tai muu soveltuva tutkinto
  • tarkkuus ja paineensietokyky
  • Windows Office -työkalujen hallinta.


Tarjoamme sinulle:

monipuolisen työn hyvillä eduilla Pohjoismaiden johtavassa työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa sekä loistavat puitteet kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi omien vahvuuksiesi mukaisesti. Mukavien kollegojen lisäksi sinua tukee, inspiroiva monipuolinen työympäristö Pitäjänmäellä sekä laadukas perehdytys.

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen ja CV:n kera, kuitenkin 31.3.2020 mennessä tämän linkin kautta. Aloitamme lukemaan hakemuksia läpi heti.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

 

Millainen yritys olemme?

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa ja on pörssinoteerattu perheyritys.

Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo 75 vuoden ajan.

Lue lisää Martelasta

Share this page