Oletko myynnin ammattilainen, jota kiinnostaa työ- ja oppimisympäristöt sekä niiden kehittäminen? Oletko työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen ja itseohjautuva? Kykenetkö johtamaan omaa toimintaasi tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö uudeksi Key Account Manageriksi Martelan Education-segmenttiin pääkaupunkiseudulle!

Myynnillisen asenteen lisäksi odotamme sinulta kykyä ja halua luoda asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja onnistunut asiakaskokemus. Eduksesi luemme myös aiemman kokemuksen oppimisympäristöjen parissa työskentelystä.

Vastaat olemassa olevista oppimisympäristöasiakkaista pääkaupunkiseudulla aktiivisella otteella; rakennat vahvoja asiakassuhteita ja laajennat myyntiä innovatiivisin ottein. Tämän lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä valtakunnallisen Education-tiimin sekä muiden sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Profiilisi:

Sinulla on taito kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja työskentelet pitkäjänteisesti löytäen asiakkaalle sopivat palvelut ja ratkaisut. Omaat itsenäiset ja tavoitteelliset työtavat, mutta osaat toimia myös tiimissä. Tehtävä edellyttää, että asut pääkaupunkiseudulla.
 

Key Account Managerin tehtävässä sinua auttaa:

  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito, ruotsinkielentaito lasketaan eduksi
  • Olet aidosti kiinnostunut oppimisympäristöistä
  • Visuaalisuus ja ymmärrys tilasuunnittelusta
  • Kokemus B2B- tai palvelumyynnistä
  • Kaupallinen tai muu soveltuva tutkinto.


Tätä me tarjoamme:

Monipuolisen työn Pohjoismaiden johtavassa työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa sekä loistavat puitteet kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi omien vahvuuksien mukaisesti. Mukavien kollegojen lisäksi sinua tukee valtakunnallinen ammattilaistiimi, inspiroiva työympäristö sekä laadukas perehdytys.

Kiinnostuitko?

Jos koet sopivasi Martelan huippuammattilaisten joukkoon, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta!

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon, puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.4.2019. Aloitamme kuitenkin lukemaan hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.
 

Millainen yritys olemme?

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa ja on pörssinoteerattu perheyritys.

Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Tutustu lisää Martelan työympäristöihin videon kautta.

Lue lisää Martelasta

Share this page