Country

Voit nyt helpottaa henkilöstösi etätyöskentelyä vuokraamalla kalusteet joustavana palveluna. Saat meiltä laadukkaat sähköpöydät ja säädettävät työtuolit sekä kotitoimistoon että oppilaiden kotityöpisteisiin. Löydät meiltä paljon ergonomisia vaihtoehtoja etätyöpisteisiin, kuten James-työtuoli, Pinta EQB -sähköpöytä, Stitz-nojailutuoli ja korkeussäädettävä Spot-apupöytä. Näistä voit lukea lisää alta!


Vuokraesimerkki

Etätyöpiste James-työtuoli ja Pinta EQB -sähköpöytä 69 €/kk/työpiste (alv 0%)

Sisältää tuotteet perille toimitettuina ja asennettuina.

Vuokrattavien työpisteiden minimimäärä 10 – pienempien määrien kohdalla auttaa Martela Outlet.


Haluatko kuulla lisää?

Ole yhteydessä, niin katsomme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

asiakaspalvelu@martela.fi

010 345 7000

Tutustu koko valikoimaamme täällä!

Lisäksi koko työympäristön voi hankkia joustavana palveluna, lue lisää täältä!

 

 

Pinta EQB -sähköpöytä

Sähköpöytä mahdollistaa aktiivisen työskentelyn – vaivaton korkeuden säätö mahdollistaa ergonomisen työskentelyn myös kotitoimistossa. Työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana lisää työn tehokkuutta, pitää virkeänä ja vähentää niska-, selkä- ja hartia-alueiden ongelmia.

Lue lisää Pinta EQB:stä!

 

James-työtuoli

Iiro Viljasen suunnittelemista James-työtuoleista löytyvät kaikki hyvältä työtuolilta vaadittavat ominaisuudet! Eri istuin- ja selkänojakoot sekä mekanismivaihtoehdot tekevät tuolista sopivan vaihtoehdon eri käyttötilanteisiin ja henkilöille. Lisäksi tuolin säädöt ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Lue lisää Jamesista!

 

Stitz-nojailutuoli

Stitz on nojailutuoli puoliseisovaan työskentelyyn, joka kannustaa liikkeeseen ja asennonvaihtoihin työpisteellä antaen mahdollisuuden istuma-seisomatyöskentelyyn. Kaasujousimekanismilla varustettu Stitz on hyvä pari perinteiselle työtuolille esimerkiksi sähkösäätöisiä työpöytiä käyttäville. Se on pienikokoinen ja kumimaisen jalustansa ansiosta pysyy tukevasti paikallaan.

Lue lisää Stitzistä!

Spot-apupöytä

Spot-sarjan pöydät sopivat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja ne sopivat erinomaisesti myös etätyöpisteisiin. Korkeussäädettävä jalusta mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon ja pienen kokonsa vuoksi se on helppo mahduttaa myös kotitoimistoon.

Lue lisää Spotista!

Share this page