Country

Työ- ja oppimisympäristöiltä edellytetään yhä enemmän joustavuutta vaihtuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Samalla ilmeen toivotaan olevan viihtyisä, mikä tarkoittaa yhä useammille kodinomaisuutta. Näiden toiveiden täyttäminen vaatii paitsi kokonaisuuden tarkkaa suunnittelua myös yksityiskohtien huomioimista.

Martela vastaa huutoon täydentämällä Alku-tuoteperhettään uusilla, modernien työ- ja oppimisympäristöjen vaatimuksiin soveltuvilla tuotteilla.

Kodikkuutta työympäristöön

Alku-neuvottelupöytiin on nyt myös tarjolla uusia, ajan henkeen sopivia materiaalivaihtoehtoja.

“Puu on monille tuttu ja lämpöä henkivä materiaali. Alku-neuvottelupöydillä voi helposti luoda erilaisiin mieltymyksiin sopivaa tunnelmaa, sillä pöydän kanteen voi nyt valkoisen lisäksi valita myös muita materiaaleja, kuten tammen, saarnin ja saarnin petsiväreillä”, suunnittelija Viljanen toteaa.

Myös valkoisen metallijalan voi nyt halutessaan vaihtaa puumateriaaliin. Tähänkin on tarjolla tammi sekä saarni ja saarni valkoiseksi tai mustaksi petsattuna.

Alku-neuvottelupöytä sopii mainiosti seisomatyöskentelyyn ja -palavereihin, sillä jalkoja on saatavilla myös 90 senttimetrin korkeudessa. Tässä korkeudessa pöytä soveltuu mainiosti myös aula-, kahvila- ja rentoutumistiloihin.

Tutustu uusiin neuvottelupöytiin:
Puujalkaiset Alku-neuvottelupöydät
Uudistetut neuvottelupöydät.

Alku-pöytien uusi tulokas on kätevä taittopöytä

“Tilat suunnitellaan tänä päivänä yhä useammin monikäyttöisiksi. Esimerkiksi kouluissa on helppo järjestää suuriakin iltatilaisuuksia, kun pöydät ja tuolit on helppo siirtää säilytykseen ja ottaa taas esiin”, kertoo Alku-sarjan suunnittelija Iiro Viljanen Martelasta.

Pöydän kannen saa taitettua pystyyn, jolloin sen saa säilöttyä varastoon limittäin toisten pöytien kylkeen - helposti ilman erillistä säilytystelinettä. Pöydän T-jaloissa on lukittavat pyörät, joiden avulla liikuttelu on vakaata ja vaivatonta.

Alku-taittopöytä on muunneltavuudesta huolimatta erittäin tukeva. Taittomekanismin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Alku-taittopöytä on saatavilla 12 eri kansikoossa, ja mallisto on helposti yhdisteltävissä Martelan muun valikoiman kanssa.

Tutustu Alku-taittopöytään täällä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä täällä.

Share this page