Country

Smartblock

Smartblock kehittää ja valmistaa liikuteltavia ja älykkäitä kohtaamistiloja helpottamaan keskittymistä kiireen, hälinän ja hektisyyden keskellä, tarjoamalla yksityisyyttä ja rauhaa käyttäjilleen.

Smartblockeja käytetään mm. avotoimistoissa, auloissa ja asiakaspalvelupisteinä, ja ne sopivat monipuoliseen modernin työnteon tai kohtaamisten tarpeisiin, niin toimistoihin kuin esimerkiksi kirjastoihin tai tuotantotiloihin. Smartblock soveltuu kätevästi avotilan hallintaan tai lisätilaksi ruuhkaisille neuvotteluhuoneille.

Smartblock on helposti liikuteltavissa ja tilatehokas. Se vie vähän tilaa tarjoten kuitenkin optimaaliset olosuhteet neljälle henkilölle, ja sen voi siirtää tilan sisällä paikasta toiseen integroitujen pyöriensä ansiosta. Smartblockissa on valmiina kaikki modernin työskentelyn vaatima teknologia Smart TV:stä LED-valoihin, kaiuttimiin ja latauspistokkeisiin. Lisäksi se on helppokäyttöinen: yksi johto seinään, ja Smartblock on valmiina käyttöön.

Smartblock Oy on perustettu vuonna 2015. Korkealuokkaiset Smartblock-tuotteet ovat kotimaisia, ne suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä.
 

Lue lisää Smartblockin sivuilta