Light Cognitive

Kotimainen Light Cognitive (LC) valmistaa hyvinvointia tukevia  valoratkaisuja, jotka tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Patentoitu päivänvaloinnovaatiomme syntyi oivalluksesta - valolla on perustavanlaatuinen vaikutus hyvinvointiimme ja jaksamiseemme. LC -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toiminnallisia, olipa tarpeena piristävä, palauttava tai unirytmiä tukeva valaistus, tai vaikkapa ikkunattoman tilan kohentaminen.

Luonnonvalon kaltainen
LC:n ihmiskeskeinen valo tuottaa hyvin samanlaisen spektrin kuin luonnonvalo. Miellyttävät värit muodostuvat pehmeästi, häikäisemättä ja ilman rakeisuutta.

Valo ja hyvinvointi
Valolla on suuri vaikutus hyvinvointiin, sillä se säätelee vuorokausirytmiämme ja vireystilaamme. Oikeanlainen valo oikeaan aikaan edistää palautumista ja tukee unirytmiä. Light Cogitiven valo on suunniteltu kiinteistöalan WELL Building Standardin valovaatimusten mukaisesti, jonka WELL-mittareilla pyritään lisäämään työntekijöiden hyvinvointia ja suorituskykyä.

Helppokäyttöinen
Valmiit esiohjelmoidut valotilat ovat  käytettävissä eri tilanteisiin. Voit myös valita Sky Player -ohjaimesta auringonnousun ja auringonlaskun kellonajat ja LC -valaisimesi noudattaa automaattisesti päivärytmiäsi aamusta iltaan. Ohjaus voidaan suorittaa täysin langattomasti Casambi-ekosysteemiin kuuluvien painikkeiden ja Casambi iOS / Android -sovelluksen avulla. LC -valaisin voidaan liittää osaksi DALI-järjestelmää, jota käytetään yleisesti julkisten tilojen ja toimistorakennusten valaistusohjaukseen.

Monipuolinen ja joustava ratkaisu
Voimme toteuttaa standardikokojen lisäksi mittatilauskokoisia valoseiniä, valokattoja ja kattoikkunamaisia elementtejä. Valojen asennus on mahdollista tehdä joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti upotettuna. Mallimme LC Horizon on pinta-asennettava.


Light Cognitive -esite

Lue lisää Light Cognitiven sivuilta