Light Cognitive

Kotimainen Light Cognitive valmistaa hyvinvointia tukevia innovatiivisia valoratkaisuja, jotka tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Big Sky syntyi oivalluksesta - valolla on perustavanlaatuinen vaikutus terveyteen. Big Sky -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toiminnallisia - olipa tarpeena piristävä, palauttava tai unirytmiä tukeva valaistus.

Luonnollisesti
Big Skyn valo tuotetaan energiatehokkailla LEDeillä, joiden valoa yhdistelemällä saadaan hyvin samanlainen spektri kuin luonnonvalossa. Miellyttävät värit muodostuvat pehmeästi, häikäisemättä ja ilman rakeisuutta. Big Sky -käyttökokemus pohjaa laaja-alaiseen osaamiseemme valon mallintamisen ja tuottamisen alalla.

Hyvinvointia tukien
Valolla on suuri vaikutus hyvinvointiin, sillä se säätelee vuorokausirytmiämme ja vireystilaamme. Oikeanlainen valo oikeaan aikaan edistää palautumista ja tukee unirytmiä. Tärkein määräävä tekijä valon biologisessa vaikutuksessa päivärytmiimme on taivaansinisen valon määrä, tai sen puute. Päivällä ja erityisesti aamulla suositellaan sinistä valoa, kun taas iltaa kohti sitä tulee välttää. Siksi muutamaa tuntia ennen nukkumaanmenoa suositellaan lämpimän sävyistä valkoista tai punertavaa valoa.

Automaattisesti
Valmiit esiohjelmoidut valotilat ovat kaikissa malleissa ja käytettävissä eri tilanteisiin. Valinnainen Sky Player tuo automaattisen päiväkierron auringonnoususta auringonlaskuun. Voit valita  ohjaimesta kellonajat ja Big Sky noudattaa omaa päivärytmiäsi aamusta iltaan.

Big Sky on räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja asennus on mahdollista tehdä joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti upotettuna tai ripustettuna kattovalaisimena. Big Skyn valo on suunniteltu kiinteistöalan WELL Building Standardin valovaatimusten mukaisesti, jonka WELL-mittareilla pyritään lisäämään työntekijöiden hyvinvointia ja suorituskykyä.

 

Big Sky -esite (pdf)

Lue lisää Light Cognitiven sivuilta