BUZZISPACE

BuzziSpacen tuotteet on kehitetty koteihin ja toimistoihin, jotka ovat askeleen edellä. Tuotteet erottuvat funktionaalisuutensa, keveytensä ja muunneltavuutensa ansiosta. Suunnittelun lähtökohtana on aina monikäyttöisyys. BuzziSpace pyrkii esittelemään akustisia ja uniikkeja tuotteita, joita voidaan käyttää eri tavoin tilassa kuin tilassa. A World of Silence on BuzziSpacen motto, ja hiljaisuuden lisäksi tuotteissa ovat suuressa roolissa miellyttävä ulkonäkö ja tuntu sekä ympäristöystävällisyys.

Akustisuus, ekologisuus ja muunneltavuus ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat BuzziSpacen tuotteita. BuzziSpacen tiimi soveltaa ”cradle to cradle” -filosofiaa, jossa keskeistä on materiaalien kierrätys ja ympäristöystävällinen valmistus sekä säästeliäs raaka-aineiden ja energian käyttö.

Tuloksena on materiaaleja kuten BuzziFelt-huopa, joka on valmistettu 100 % kierrätetyistä muovipulloista, tai BuzziFabric-materiaali, joka on tehty kierrätetystä villasta. BuzziSpace luo tehokkaasti melua vaimentavilla tuotteillaan tilaan rauhan ja hiljaisuuden saarekkeita.

Tutustu BuzziSpacen mallistoon