Country

Yksi toimisto, monta tilaa

Tietotyön luonne on muuttunut voimakkaasti lyhyessä ajassa. Martelan vastaus nykyaikaisen monitilatoimiston tarpeisiin on Inspiring Office® by Martela -konsepti. Konseptin avulla voidaan tehostaa toimiston tilojen käyttöä, lisätä työviihtyvyyttä sekä taata monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin sosiaalisiin kohtaamisiin.

Ergonomian käsite kattaa nykyisin myös ympäristön vaikutuksen työhyvinvointiin. Hyvän informaatioergonomian avulla tiedon käsittely helpottuu, ajankäyttö tehostuu ja työpäivää pirstaloivien keskeytysten määrä vähenee.

Mobiilissa maailmassa yhä suurempi osa työstä tehdään toimiston ulkopuolella. Tämän johdosta konseptissa huomioidaan erityisen huolellisesti sosiaalisten kohtaamisten merkityksen korostuminen työympäristössä.

Inspiring Office® by Martela -konseptiamme hyödyntämällä saatte tehokkaamman tilankäytön, parantuneen työhyvinvoinnin ja viihtyisämmän työympäristön. Monitilatoimisto on tietotyön eri toimintojen ja vuorovaikutuksen alusta niin organisaation työntekijöille, asiakkaille kuin sidosryhmille.

Martelan ainutlaatuinen tuote- ja palveluvalikoima mahdollistaa saumattoman muutoksen tila- ja sisustussuunnittelusta pintaremontointiin, kalustukseen ja tarpeettomien kalusteiden vastuulliseen kierrätykseen. Laajasta valikoimastamme löytyvät niin omassa tuotannossamme olevat kalusteet ja materiaalit kuin edustamamme huippumerkit meiltä ja maailmalta.

Share this page