Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Istuin ja selkänoja verhoiltu.
Runko ja käsinojat mustat.
Jalkaristikko: alumiini kiillotettuna tai maalattuna harmaana tai mustana.

Kangasmenekki: 

0,9 m / kpl

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

niskatuki, suurempi XL-istuin (leveys 485, syvyys 515), vaateripustin, matala, teleskooppi- tai korkea varsiputki, jalkarengas ja selkänojan taustaverhoilu, käsinoja kääntyvällä tukiosalla, liukunastat.

Logic 400 -työtuolissa on korkea selkänoja sekä ilmapumpulla säädettävä ristiseläntuki. Se on suunniteltu pidempiaikaiseen istumiseen ja sen napakka istuin auttaa säilyttämään lantion asennon hyvänä sekä tukee ergonomisesti liikkeitä eri työtehtävissä.

Logic 400 -työtuolin keinutoiminnossa säädetty istuinkulma säilyy silloinkin, kun keinuliike vapautetaan rentouttavaan liikkeeseen. Keinun vastus on säädettävissä ja selkänoja antaa hyvän tuen myös eteenpäin kallistuvassa työasennossa.

Logic 400 -työtuolin verhoilun alla oleva ilmava villakerros tasaa ja kuljettaa lämpöä sekä kosteutta saaden aikaan ylellisen istuinmukavuuden.

Logic on ergonominen, muuntelukykyinen ja helppokäyttöinen työtuolisarja. Tuolien keskeisissä säädöissä on opastavat symbolit, joka tekee niiden käytön helpoksi. Tuolien toiminnallisen ergonomian perustana on muotoilu, käytettävyys ja liike.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Muotoilupalkinnot: 

FIRA Ergonomics Excellence Award, UK

Tuotekoodi: 

135 = ilman käsinojia,
136 = käsinojat,
137 = ilman käsinojia, XL-istuin
138 = käsinojat, XL-istuin
B = niskatuki,
T= ympäriverhoiltu selkänoja

Säädöt ja ominaisuudet: 

Istuimen korkeuden, kallistuskulman ja syvyyden portaaton säätö, selkänojan korkeuden ja kallistuskulman portaaton säätö, keinu ja sen portaaton lukitus, käsinojien korkeuden, kulman ja syvyyden sekä leveyden säädöt sekä ilmapumpulla säädettävä ristiseläntuki.

UNSPSC: 
56 112 102