Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Istuin ja selkänoja verhoiltu.
Runko ja käsinojat mustat.
Jalkaristikko: kiillotettu, harmaaksi tai mustaksi maalattu alumiini

Kangasmenekki: 

0,9 m / kpl

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

ilmapumpulla säädettävä alaselän tuki, niskatuki, suurempi XL-istuin (leveys 485, syvyys 515), vaateripustin, matala, teleskooppi- tai korkea varsiputki, jalkarengas ja selkänojan taustaverhoilu, käsinoja kääntyvällä tukiosalla, liukunastat.

Raportit

Testiraportti: 

Logic 300 -työtuoli on suunniteltu pidempiaikaiseen istumiseen. Sen napakka istuin auttaa säilyttämään lantion asennon hyvänä ja tukee ergonomisesti liikkeitä eri työtehtävissä.

Logic 300 -työtuolin keinutoiminnossa säädetty istuinkulma säilyy silloinkin, kun keinuliike vapautetaan rentouttavaan liikkeeseen.

Keinun vastus on säädettävissä ja selkänoja antaa hyvän tuen myös eteenpäin kallistuvassa työasennossa.

Logic 300 -työtuolin verhoilun alla oleva ilmava villakerros tasaa ja kuljettaa lämpöä sekä kosteutta saaden aikaan ylellisen istuinmukavuuden.

Logic on ergonominen, muuntelukykyinen ja helppokäyttöinen työtuolisarja. Tuolien keskeisissä säädöissä on opastavat symbolit, joka tekee niiden käytön helpoksi. Tuolien toiminnallisen ergonomian perustana on muotoilu, käytettävyys ja liike.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Muotoilupalkinnot: 

FIRA Ergonomics Excellence Award, UK

Tuotekoodi: 

131 = ilman käsinojia,
132 = käsinojat,
133 = ilman käsinojia, XL-istuin
134 = käsinojat,XL-istuin
R = rullat,
T= ympäriverhoiltu selkänoja

Säädöt ja ominaisuudet: 

Istuimen korkeuden, kallistuskulman ja syvyyden portaaton säätö, selkänojan korkeuden ja kallistuskulman portaaton säätö, keinu ja sen portaaton lukitus, käsinojien korkeuden, kulman ja syvyyden sekä leveyden säädöt.

UNSPSC: 
56 112 102