Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

5- sakarainen jalkaristikko: musta muovi tai alumiini, alumiini kiillotettuna.
Käsinojat: yläosa musta, rungon väri musta.
Istuin: ympäriverhoiltu.
Muoviosat: mustat.
Verkko: Tummanharmaa tai valkoinen, musta kehys.

Kangasmenekki: 

0,75 m / kpl

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

Teleskooppi- tai korkea varsiputki, jalkarengas, liukunastat, 4D-käsinojat, Smart Active –ominaisuus

Raportit

Testiraportti: 

Uuteen, päivitettyyn, Axia 2.0 – työtuolisarjaan kuuluu kolme eri mallia. Verhoillun selkänojan saa matalampana tai korkeampana tai verkkoselällä. Tuolin saa myös varustettuna monipuolisilla 4D-käsinojilla.

Axia 2.5-työtuolilla on kaikkien Axia-sarjan hyvien ominaisuuksien lisäksi verkkoselkä. Tukeva, mutta pehmeä, ristiseläntyyny takaa ryhdikkään tuen selälle.

Axia 2.0 –työtuolit edistävät osaltaan työhyvinvointia. Sarjan ergonomian lähtökohtana on tukea käyttäjän lantio oikeaan, luonnolliseen kulmaansa. Selkänoja nostaa yläkehon ryhdikkääseen ja mukavaan asentoon, hartiat lepäävät rennosti käsinojilla estäen mahdollisia niska- ja hartiaseudun särkyjä. Tuoli sopiikin hyvin vaativalle käyttäjälle sekä pitkiin työpäiviin.

Helppokäyttöiset kuvalliset säätimet löytyvät tuolin molemmilta puolilta ja vaivattomasti irrotettavat sekä vaihdettavat pehmusteet pidentävät tuolin käyttöikää.

Axia 2.2 ja 2.5 -työtuoleihin vaihtoehtona saatava Smart Active -ominaisuus tukee aktiivista ja dynaamista työskentelytapaa muistuttamalla 30 minuutin välein liikkeen tärkeydestä työpäivän aikana.

Tunnustuksena hyvinvointia tukevasta muotoilusta tuolille on myönnetty 3 kansainvälistä tunnustusta: IF Award, Red Dot Design Award ja Fira Ergonomics Excellence Award.

Ohjeet

Käyttöohjeet: 
Hoito-ohjeet: 
Muotoilupalkinnot: 

IF Award, the Red Dot Design Award, the Fira Ergonomics Excellence Award.

Tuotekoodi: 

1497 Axia 2.5 työtuoli
1497S Axia 2.5 työtuoli, smart-toiminto
1498 Axia 2.5 työtuoli, multikäsinojat,
1498S Axia 2.5 työtuoli, multikäsinojat, smart-toiminto
R = rullilla
N = liukunastoilla
Tummanharmaa tai valkoinen verkko
S = Smart Active -toiminto

Säädöt ja ominaisuudet: 

Istuimen korkeuden, kallistuskulman ja syvyyden portaaton säätö, selän korkeuden säätö, selän kallistuskulman portaaton säätö, keinu ja keinunlukitus portaattomasti, käsinojien korkeuden, kulman ja syvyyden sekä leveyden säädöt.

UNSPSC: 
56 112 102