Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Pöytien kannet: E0,5 -vaatimustason täyttävää lastulevyä, joka on pinnoitettu laminaatilla tai viilutettu MDF -levy koivu-, pyökki-, tai tammiviilulla. Viilutetut pinnat on lakattu. Vakiolaminaatteja ovat koivu, valkoinen sekä harmaa.

Jalusta: valkoiseksi, mustaksi tai harmaaksi jauhemaalattua terästä.

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

Keskusyksikkötelineet, akustiset tuotteet, lisävarusteet johdoille, pöytähyllyt, pöytäseinäkkeet, monitorivarret, etulevyt, lajittelijat.

Ympäristötiedot

Hiilijalanjälki: 
Pinta EQB, 160x80: 76,3 kg CO2e
Ympäristöominaisuudet: 
Joutsenmerkittyjä Eco Pinta EQB -pöytiä saatavilla rajoitetulle koko- ja materiaalivariaatioille.
Tuotteen ympäristötiedot: 

Pinta EQB -sarja on hyvä valikoima sähköpöytiä harmaalla, mustalla tai valkoisella jalustalla ja monilla kansivaihtoehdoilla. Hiljainen käyttöääni sekä turvatoiminnot tekevät Pinta EQB:sta huolettoman käyttää. Pinta EQB:n patentoitu törmäyksenestojärjestelmä Sensi Touch estää tehokkaasti vaaratilanteita. Jos pöytä sen korkeutta säädettäessä kohtaa ylä- tai alapuolellaan esteen, se pysähtyy ja palaa muutaman sentin takaisin.

Sähköpöytä mahdollistaa aktiivisen työskentelyn vähentäen toimistotyön rasittavuutta. Vaivaton korkeuden säätö mahdollistaa ergonomisen työskentelyn. Työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana istumisesta, puoli-istuvasta asennosta seisomiseen lisää työn tehokkuutta, pitää virkeänä ja vähentää niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmia.

Pinta EQB -pöydillä on Martelan CE-merkintä, joka on vakuutus siitä, että tuote täyttää EU:n sähkölaitteille asetettujen direktiivien vaatimukset. Pinta EQB täyttää kaikilta ominaisuuksiltaan EN-standardien vaatimukset A-luokan työpöydälle ja on testattu standardien (EN 527-1:2011 ja EN 527-2:2016) mukaisesti.

Pinta EQB:n säätöalue on 65 cm (63-128 cm) ja nostokyky 120 kg (tasaisesti lastattuna). Koko Pinta-sarjassa on lukuisia erilaista kansivaihtoehtoa, useita jalustavaihtoehtoa ja lisävarusteita. Pinta-sarjan työpöydät on testattu EN-standardin mukaisesti, jolloin ne pysyvät pystyssä 75 kg painon ollessa missä tahansa kohtaa pöytää ja täyttävät säätöalueen yleiset vaatimukset.

Säädöt ja ominaisuudet: 

Pinta EQB/EQV:
Korkeussäätö sähköjaloilla 63-128 cm.
Säädettävät liukunastat.