Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Pöytien kannet E0,5 -vaatimustason täyttävää lastulevyä, joka on pinnoitettu laminaatilla tai viilutettu MDF -levy koivu-, pyökki-, tai tammiviilulla. Viilutetut pinnat on lakattu. Vakiolaminaatit ovat koivu, valkoinen sekä keskiharmaa.
Jalusta jauhemaalattu teräs, väri valkoinen tai harmaa.

Ympäristötiedot

Hiilijalanjälki: 
Pinta EQ, 160x80: 76,3 kg CO2e
Ympäristöominaisuudet: 
Martela AB:n valmistuttamilla Pinta EQ -pöydillä on joutsenmerkintä lisenssillä no 331049. Avainlippukriteerit täyttyy vain erikoislaminaattitasolla.
Tuotteen ympäristötiedot: 

Pinta EQ -sarja on hyvä valikoima perussähköpöytiä, joissa on seitsemän kansivaihtoehtoa ja harmaa tai valkoinen jalusta. Hiljainen käyttöääni sekä turvatoiminnot tekevät Pinta EQ:sta huolettoman käyttää.

Sähköpöytä mahdollistaa aktiivisen työskentelyn vähentäen toimistotyön rasittavuutta. Työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana istumisesta, puoli-istuvasta asennosta seisomiseen lisää työn tehokkuutta, pitää virkeänä ja vähentää niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmia. Vaivaton korkeuden säätö mahdollistaa ergonomisen työskentelyn.

Pinta-sarjassa on lukuisia erilaista kansivaihtoehtoa, useita jalustavaihtoehtoa ja kymmeniä lisävarusteita. Pinta-pöydät on testattu EN 527-3 standardin mukaisesti, jolloin ne kestävät 75 kg painon missä tahansa kohtaa pöytää ja ne täyttävät säätöalueen yleiset vaatimukset.

Joutsenmerkittyjä Eco Pinta -pöytiä saatavilla rajoitetulle koko- ja materiaalivariaatioille.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Tuotekoodi: 

446J2

Säädöt ja ominaisuudet: 

PINTA EQ: Säätöalue 65-130 cm.
PINTA EQB: Säätöalue 63-128 cm. Kaulukset pilarien välissä rungon väriset.
PINTA EQV: Säätöalue 63-128 cm. Kaulukset pilarien välissä rungon väriset.