Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Pöytien kannet E1 -vaatimustason täyttävää lastulevyä, joka on pinnoitettu laminaatilla tai viilutettu MDF -levy koivu-, pyökki-, tai tammiviilulla. Viilutetut pinnat on lakattu. Vakiolaminaatit ovat koivu, valkoinen sekä keskiharmaa.

Jalusta jauhemaalattu teräs, värit valkoinen, harmaa, musta, kromattu tai Inspiring Colours.

> 2 moottoria.

* 120x60 cm on pienin erillinen pöytä, johon on mahdollista saada sähköjalusta.

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

Keskusyksikkötelineet, akustiset tuotteet, lisävarusteet johdoille, pöytähyllyt, pöytäseinäkkeet, monitorivarret, etulevyt, lajittelijat.

Nykyaikainen, muuntuviin työympäristöihin sopiva, uusi sähkösäätöinen Alku-työpöytä tarjoaa mahdollisuuden aktiivisuutta ja hyvinvointia lisäävään työskentelyyn. Vaivaton korkeuden säätö mahdollistaa jokaiselle ergonomisen työskentelyn. Työpiste on aina oikealla korkeudella kaikissa työtehtävissä.

Sähköpöytä tuo liikettä työpäivään vähentäen toimistotyön rasittavuutta. Työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana istumisesta, puoli-istuvasta asennosta seisomiseen lisää työn tehokkuutta, pitää mielen virkeänä ja vähentää niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmia.

Alku-pöytäsarja on ratkaisu tilankäytön ja toiminnan tehokkuuden lisäämiseen monitilatoimistoissa. Pöytäsarja on ilmeeltään selkeä ja tarjoaa kymmeniä vaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin.

Alku-sarjaan kuuluu työ- ja neuvottelupöytiä sekä seisomakorkuisia pöytiä erilaisilla jaloilla. Alku Bench -pöytä sopii moderniin ja aktiiviseen käyttöön tarjoten hyvät lähtökohdat yhteistyölle.

Alku S&S-pöydät on testattu EN 527-3 standardin mukaisesti, jolloin ne kestävät 75 kg painon missä tahansa kohtaa pöytää ja ne täyttävät säätöalueen yleiset vaatimukset.

Ohjeet

Käyttöohjeet: 
Hoito-ohjeet: 
Säädöt ja ominaisuudet: 

Korkeussäätö sähköjaloilla välillä 640 -1290 mm, säätöalue 650 mm. Nostokyky 120 kg.