Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Pöytien kannet E0,5 -vaatimustason täyttävää lastulevyä, joka on pinnoitettu laminaatilla tai viilutettu MDF -levy koivu-, pyökki-, tai tammiviilulla. Viilutetut pinnat on lakattu. Vakiolaminaatit ovat koivu, valkoinen sekä keskiharmaa.

Jalusta jauhemaalattu teräs, värit valkoinen, harmaa, musta, kromattu tai Inspiring Colours.

2 moottoria.

* 100x60 cm on pienin erillinen pöytä, johon on mahdollista saada sähköjalusta.

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

Keskusyksikkötelineet, akustiset tuotteet, lisävarusteet johdoille, pöytähyllyt, pöytäseinäkkeet, monitorivarret, etulevyt, lajittelijat.

Ympäristötiedot

Tuotteen ympäristötiedot: 

Nykyaikainen, muuntuviin työympäristöihin sopiva, uusi sähkösäätöinen Alku-työpöytä tarjoaa mahdollisuuden aktiivisuutta ja hyvinvointia lisäävään työskentelyyn. Vaivaton korkeuden säätö mahdollistaa jokaiselle ergonomisen työskentelyn. Työpiste on aina oikealla korkeudella kaikissa työtehtävissä. Alku S&S-pöytään on saatavissa myös pöydän korkeuden esittävä näytöllinen säädin, jossa on 5 muistipaikkaa.

Sähköpöytä tuo liikettä työpäivään vähentäen toimistotyön rasittavuutta. Työskentelyasennon vaihtelu työpäivän aikana istumisesta, puoli-istuvasta asennosta seisomiseen lisää työn tehokkuutta, pitää mielen virkeänä ja vähentää niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmia.

Alku-pöytäsarja on ratkaisu tilankäytön ja toiminnan tehokkuuden lisäämiseen monitilatoimistoissa. Pöytäsarja on ilmeeltään selkeä ja tarjoaa kymmeniä vaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin.

Alku-sarjaan kuuluu työ- ja neuvottelupöytiä sekä seisomakorkuisia pöytiä erilaisilla jaloilla. Alku Bench -pöytä sopii moderniin ja aktiiviseen käyttöön tarjoten hyvät lähtökohdat yhteistyölle.

Alku S&S-pöydät on testattu EN 527-3 standardin mukaisesti, jolloin ne kestävät 75 kg painon missä tahansa kohtaa pöytää ja ne täyttävät säätöalueen yleiset vaatimukset.

Joutsenmerkittyjä Eco Alku -pöytiä saatavilla rajoitetulle koko- ja materiaalivariaatioille.

Säädöt ja ominaisuudet: 

Korkeussäätö sähköjaloilla välillä 640 -1290 mm, säätöalue 650 mm. Nostokyky 120 kg.