Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Runko: valkoinen melamiinpinnoitettu lastulevy.
Ovet, tausta: valkoinen melamiini, saarni, saarnipetsit, tammi, maalivärit (beige, puuteri, siniharmaa ja hiiren harmaa).
Kansi, päädyt: valkoinen melamiini, saarni, saarnipetsit, tammi, maalivärit (beige, puuteri, siniharmaa ja hiiren harmaa).
Taustaan valittavana harmaa huopa.
Lukkotyypit: avainlukko, manuaalinen koodilukko, elektroninen koodilukko, korttilukitus.

lokeron sisämitta (alalokero): l 36 k 45 s 48 cm
lokeron sisämitta (ylemmät lokerot): l 36 k 38 s 48 cm

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

Lukkotyypit: avainlukko, manuaalinen koodilukko, elektroninen koodilukko, korttilukitus (Mifare 14443A 13,56 MHz RFID, master kortit tai master avaimet eivät sisälly lukkojen toimitukseen).

Raportit

Testiraportti: 

Ympäristötiedot

Hiilijalanjälki: 
The Wall 5743L: 83,0 kg CO2e; The Wall 5745L: 133,1 kg CO2e; The Wall 5747L: 181,0 kg CO2e
Tuotteen ympäristötiedot: 

The Wall on modulaarinen lokerokaappi, josta on tehtävissä säilytysratkaisuja erilaisiin tiloihin.

Kolmen tai neljän lokeromodulin korkuisesta kaapista voi rakentaa 2-7 lokeron mittaisia kokonaisuuksia. Kaappipattereita yhdistämällä The Wall:sta voi muodostaa kokonaisuuden suuremmankin ryhmän säilytystarpeisiin.

Tarve erilaisille lukituksille kasvaa. The Wall tarjoaa mahdollisuuden perinteisen avainlukon lisäksi muille lukituksille, esimerkiksi mekaaninen tai sähköinen koodilukitus. Myös elektronisia korttiavaimia voidaan käyttää lokerojen lukitukseen.

The Wall:issa voidaan käyttää värejä ja materiaaleja monipuolisesti. Oviin, kansiin ja päätyihin on saatavissa lukuisia eri pintavaihtoehtoja: maalivärejä, petsejä ja viiluja.

Pekka Toivolan suunnittelema The Wall on osa Martelan älykästä dynamic-ratkaisua, jossa lokerot ovat vapaassa käytössä. Tällöin kaappien todellista käyttöastetta voidaan seurata, ja mitoittaa kokonaiskapasiteetti todellista käyttötarvetta vastaavaksi.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Tuotekoodi: 

5732-5737, 5742-5747