Sisustussuunnittelua toimistoihin ja kouluihin

Sisustussuunnittelua toimitiloihin

Martela on yksi Suomen johtavista toimitilasisustuksiin erikoistuneista sisustussuunnittelutoimistoista. Olemme suunnitelleet pohjoismaisia työ- ja oppimisympäristöjä jo seitsemänkymmenenvuoden ajan. Tänä päivänä suunnittelijatiimiimme kuuluu 24 kokenutta työympäristösuunnittelijaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Tutustu suunnittelijoihimme.

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISYYS JA YRITYKSEN TAVOITTEET SISUSTUSSUUNNITTELUSSA

Työympäristön sisustussuunnitteluprojekti on hyvä aloittaa määrittelemällä mihin työympäristöä yrityksessä tarvitaan ja mihin sitä voidaan käyttää. Sama pätee oppimisympäristöihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tilat suunnitellaan aina käyttäjilleen tukemaan optimaalisesti tilassa tapahtuvaa toimintaa.

Suunnitteluprojekti voi saada alkunsa muutosta uusiin tiloihin tai organisaatiomuutoksista, mutta yhä useammin siihen päädytään, kun yritys haluaa viestiä arvoistaan tiloillaan tai hyödyntää niitä paremmin osana johtamiskulttuuriaan. Tilat ovat yrityksen kehonkieli. Tilat ovat erottamaton osa yritysviestintää.

Sisustussuunnittelu referenssejä
Sistussuunnittelupalvelut

Hyödynnämme suunnittelutyössämme tilojen käyttäjiä osallistavia menetelmiä, kuten haastatteluja ja työpajoja. Tarjoamme myös tukea muutosjohtamiseen. Meillä on myös kattava valikoima palveluita tilojen käyttöasteen mittaamiseen.
Tutustu työympäristön suunnittelupalveluihimme

Asiakaskokemuksia työympäristön suunnittelupalvelusta


Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Share this page