Country

Pankki Tukholmassa

Ainutlaatuista yhteistyötä Nordean hyväksi

Martela teki tiivistä yhteistyötä Strategisk Arkitekturin asiantuntijoiden ja tavarantoimittaja Lindelöfin kanssa pankin uuden Lindhagensgatanin konttorin suunnittelussa. Projektissa vietiin räätälöinti aivan uudelle tasolle. Käytimme hyväksemme tilaisuutta soveltaa Martelan Lifecycle-mallia suuressa mittakaavassa. Asiakkaan kohde kokonaisuudessaan saavutti Leadership in Energy and Environmental Design –asteikolla korkeimman arvosanan eli LEED Platinum.

Lindhagenin konttorin suunnitteluhankkeessa käytetyt uudenlaiset yhteistyötavat ovat saaneet paljon huomiota osakseen. Kun pankki päätti muuttaa rakennukseen, se valitsi rakennuksen suunnitelleen toimiston Strategisk Arkitekturin suunnittelemaan myös sisätilat. Martela puolestaan toimi projektin koordinaattorina ja toimitti huonekalut.”Teimme tiivistä yhteistyötä pankin kanssa yhden luukun periaatteella. Arkkitehtien ja toimittajien kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta pystyimme toimittamaan erittäin pitkälle räätälöidyn, täysin käyttövalmiin ratkaisun aikataulussaan ja tehokkaasti”, kertoo Vidar Hellsaeus, Martelan Key Account Manager.

Vastuullinen toimintatapa ja kierrätyspalvelu

Panki halusi uusiokäyttää tai kierrättää mahdollisimman suuren osan toimistokalusteistaan, ja Martela pystyi luonnollisesti tarjoamaan tarvittavan ratkaisun. Hyödynsimme vanhojen tilojen säädettävistä pöydänjalustoista niin suuren osan kuin mahdollista ja asensimme niihin uudet tasot, jotka sopivat uusien tilojen ilmeeseen. Uudistimme ja uusiokäytimme noin tuhat pöytää pankin eri toimistojen tarpeisiin. Huonekalut, joita ei voitu käyttää uudelleen, myytiin Martela Outletin kautta. Mitään ei siis heitetty pois, kuten asiakas halusikin. Martela toimitti myös kaikki monitilatoimistoa varten suunnitellut neuvottelutilojen huonekalut, mukaan lukien Movie-, Koop-, PodSeat- ja PodSofa-kalusteet.

“Uskoakseni onnistuimme luomaan juuri sen, mitä tavoittelimmekin, eli kokonaisuutena toimivan, viihtyisän ja miellyttävän ympäristön”, sanoo Strategisk Arkitekturin Ann-Charlotte Berg. “Toimittajat harvoin ottavat hankkeessa yhtä suuren vastuun ja Martela on osoittanut olevansa hämmästyttävän joustava. Projektin osapuolet ovat olleet erittäin omistautuneita, ja projekti itse on ollut hyvin sujuva ja laadukas."

“Toimintapansa ansiosta Martela pystyy täyttämään odotukset ja luomaan räätälöityjä ratkaisuja nopeasti. Suora yhteys tuotantoon on valtava etu projektien sujuvuuden kannalta.” Peter Klarqvist, Lindelöf

Martela Lifecycle -palvelut

Projektinhallinta

Kalusteiden kierrätys

Tuotteet