Country

Finanssiyritys Tanskassa

Tanska, 2017

Tanskalaisen finanssiyrityksen toimitilojen kehittämisprojekti

Projektin tavoitteena oli luoda finanssiyrityksen henkilökunnalle optimaalinen työympäristö, joka tukee uusia työskentelytapoja ja henkilöstön hyvinvointia. Valaistus- ja akustisissa olosuhteissa oli myös kehitettävää.

Martela A/S oli mukana projektissa koko projektin elinkaaren ajan. Yhteistyössä Signal Arkitekterin kanssa vastasimme sisustussuunnittelusta, projektinhallinnasta, tietohallinnasta ja yli 30 000 kalusteen logistiikasta.

Optimaaliset työskentelyolosuhteet

Projektin tuloksena Ørestad Nordin eteläosassa sijaitseva toimistorakennus on nyt muutettu uudenlaiseksi, avoimeksi työympäristöksi. Toimitiloihin on valittu kestäviä ratkaisuja, jotka vaikuttavat myönteisesti henkilöstön jokapäiväiseen elämään. Tiloja löytyy nyt erilaisille työtehtäville: niin yhteistyölle, vuorovaikutukselle, keskittymiselle kuin virkistäytymisellekin. Henning Larsenin suunnittelemassa 47 000 m2:n rakennuksessa työskentelee 2500 työntekijää ja se on Pohjoismaiden suurin trading-sali. Rakennus on saavuttanut korkeimman pistemäärän kansainvälisessä ympäristösertifikaatissa, LEED Platinumissa.