Country

ELECTROLUX

ELECTROLUXIN MONITILATOIMISTO TÄHTÄÄ KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Electrolux on yksi niistä asiakkaistamme, joille kestävä kehitys on tärkeää. Yritys pyrkii jatkuvasti optimoimaan työpaikan tehokkuutta ja on siksi päättänyt ottaa käyttöön Martelan elinkaarimallin, johon kuuluvat hiljaiset huoneet ja kierrätys. 

Electrolux kiinnostui Martelan elinkaarimallista jo varhaisessa vaiheessa. Martelan elinkaarimalli tarjoaa palveluita ja tuotteita, joiden avulla työtiloja voi optimoida sisustuksen kautta. Martela seuraa työtilojen käyttöä kokonaisvaltaisesti koko niiden elinkaaren ajan.

”Kestävyysajattelumme kattaa niin ympäristö- ja energianäkökulmat kuin tuottavuuden, ergonomian ja ennen kaikkea työntekijöiden hyvinvoinnin. Electrolux on jo useaan kertaan luottanut osaamiseemme resurssienhallinnassa ja kierrätyksessä. Käytöstä poistettuja työpöytiä voi varastoida satamäärin – tai sitten niillä voi tehdä jotain järkevää. Electrolux tekee.”   

Tärkeä osa työntekijöiden hyvinvointia on mahdollisuus työskennellä työtehtävän mukaan. Electrolux valitsi Frameryn puhelinkopit, joissa on valaistus, ilmastointi ja verkkoyhteys. Kopeissa on tietysti myös työtaso kannettavaa tietokonetta varten tai kirjoitusalustaksi.

Frameryn puhelinkopit toivat joustavuutta työskentelyyn

Electroluxilla huomattiin nopeasti Frameryn puhelinkoppien edut. Yrityksen pääkonttoriin Tukholmassa hankittiin parikymmentä hiljaista tilaa, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Electroluxilla puhelinkopit sijoitettiin avokonttorin työpisteiden läheisyyteen, kertoo Martela AB:n kierrätysasioista vastaava Kirsi Niklasson.

”Nyt työntekijät löytävät helposti ja nopeasti rauhallisen tilan, jossa hoitaa puhelinkeskustelut tai videoneuvottelut. Riittää kun siirtyy työpöydän äärestä Framery-tilaan.”

Yhteistyö Frameryn kanssa on osa Martelan panostusta älykkäisiin, toimiviin ja miellyttävännäköisiin ratkaisuihin monitilatoimistoja varten. Inspiroivassa ja virkistävässä työympäristössä on oltava mahdollisuus tarvittaessa vetäytyä, keskittyä ja puhua rauhassa puhelimessa ilman häiriöitä tai häiritsemättä muita. Frameryn tuotteille ominaista on se, että ne toimivat yhtä lailla työpisteinä kuin kalusteina. Kopin ja työtason värit voi sovittaa muuhun sisustukseen ja myös vakiovarusteena tuleva matto voi olla asiakkaan toiveiden mukainen. Osassa malleista voi istuimen takaseinän akustoivan pinnankin verhoilun valita itse. Frameryn siirrettävien tilojen ulkoasua voi myös muokata asiakkaan tuotemerkin ja graafisen ilmeen mukaan esimerkiksi tarratuotteiden avulla.

”Osa kopeista on sijoitettu neuvottelutilojen yhteyteen. Ne ovat käteviä, jos kesken kokouksen on päästävä puhelimeen. Kun kokous on ohi ja puhelimet pannaan taas päälle, on Framery-koppi valmiina käyttöön”, Kirsi Niklasson sanoo.

MARTELA LIFECYCLE-PALVELUT

Martela Lifecycle -mallin mukaan suunniteltu monitilatoimisto jossa mm. hiljaisia tiloja sekä vanhojen kalusteiden kierrätystä.