Country

3 Step IT

Työpaikka, jossa on kodikkaampaa kuin kotona

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa rahoitusta, elinkaarenhallintaa sekä IT-laitteiden jälleenmyynti- ja kierrätysratkaisuja asiakkailleen. Yhtiö on sijoittunut top viidentoista joukkoon Suomen Great Place to Work –kisassa yhdeksän viime vuoden aikana. On siis selvää että 3 Step IT arvostaa työntekijöitään todella paljon.

Kun 3 Step IT päätti siirtyä uuteen paikkaan pääkaupunkiseudulla, Martela tuli kumppaniksi luomaan uudenlaisen työympäristön jolla olisi selkeät tavoitteet:
3 Step IT halusi työympäristön, joka tukee työntekijöiden työhyvinvointia ja on houkutteleva. Vaikka yritys tukee etätyön tekemistä, se haluaa myös kannustaa työntekijöitä tulemaan fyysisesti toimistolle.

Edellisessä paikassa toiminnot olivat levällään eri puolilla rakennusta. Uudessa toimistossa 3 Step IT halusi parantaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja ennen kaikkea tarjota kodikkaan ympäristön työntekijöilleen. "Halusimme työpaikan jossa on kodikkaampaa kuin kotona", sanoo henkilöstöpäällikkö Anni Järviaho.
 

Tavoitteiden mukainen uusi toimitila

Martelassa alettiin suunnittelemaan tavoitteiden mukaista uutta toimitilaa. Koko hankkeen ajan Martelan sisustusarkkitehti Irene Koukku työskenteli läheisessä yhteistyössä arkkitehti Krister Anderssonin kanssa, joka oli vastuussa tinkimättömästä ja harkitusta tilasuunnittelusta.

Suunnitteluprosessissa inventoitiin olemassa olevat kalusteet. Osa vanhoista kalusteista kunnostettiin ja ne kierrätettiin Martelan Outlet -myymälöiden kautta uusille käyttäjille. Vanhoja kalusteita hyödynnettiin harkitusti myös uusissa tiloissa.
Martela hoiti 3 Step IT:n koko muuttoprosessin uuteen toimipaikkaan. Muutto hoidettiin hyvin ja oikea-aikaisesti.

"Uusi toimisto on hyvin tyylikäs, kodikas ja tukee yrityksemme tapaa tehdä työtä. Konkreettinen asia on, että työpaikka tukee ja parantaa eri organisaatioiden välistä viestintää. Tämä on juuri sitä, mitä etsimme. Ihmiset puhuvat enemmän ja aiempaa useampien ihmisten kanssa”, sanoo Anni Järviaho.

Katso video asiakaskokemuksista