Country

Martelan koulukalusteet ja ratkaisut mahdollistavat innostavan ja ergonomisesti oikein suunnitellun oppimisympäristön kaikenkokoisille käyttäjille. Kun tähän lisätään ajaton muotoilu, kestävät ja laadukkaat rakenteet sekä ylläpidon ja käytettävyyden helppous, oppimisympäristöstä syntyy toimiva ja pitkäikäinen.

Oppilastuolien ja -pöytien lisäksi mallistomme tarjoaa ratkaisut opettajien työpisteisiin, säilytykseen, kahviloihin/ruokaloihin, auloihin, päiväkoteihin sekä koulun auditorioihin.

 

 

Oppilastuolit

Martelan tuoleja yhdistää tinkimätön laatu, käytettävyys ja funktionaalinen muotoilu. Mallistomme avulla voitte luoda helposti yhtenäisen ja kauniisti toimivan kokonaisuuden erilaisiin oppimisympäristöihin. Martelan laadukkaat koulutuolit ovat ergonomisia ja suunniteltu eri ikäisille ja kokoisille oppijoille. Martelan oppilastuoleista löytyy innovatiivisia ratkaisuja ja ne kestävät aikaa. Esimerkkinä innovatiivisesta suunnittelusta toimii Grip-koulutuoli, jonka voi ripustaa kätevästi pöydän kanteen selkänojansa varaan.

Oppilastuolit

 


 

Oppilaspöydät

Martelan laadukkaat ja ergonomiset koulupöydät tekevät koulupäivästä innostavamman kaikenikäisille ja -kokoisille oppijoille. Kalusteiden suunnittelussa on paneuduttu huolellisesti erityisesti modernin oppimisympäristön haasteisiin. Pitkäikäiset, toimivat ja helposti huollettavat kalusteet soveltuvat erilaisiin tiloihin ja niiden suunnittelussa on huomioitu myös monikäyttöisyys, esimerkiksi monien pöytien pinottavuus ja kokoontaitettavuus sekä siirreltävyys rullien ansiosta. Esimerkiksi Pinta-kolmiopöytä rullilla on erittäin hyvä siirreltävä ratkaisu oppimisympäristöihin.

Oppilaspöydät

 


 

Toimistokalusteet

Laajasta valikoimastamme löytyy monia ratkaisuja myös opettajien tarpeisiin, kuten työpöytiä ja -tuoleja, koulun muita tiloja ajatellen.

Toimistokalusteet

Aulakalusteet

Koulujen aulatiloja käytetään nykyään moniin tarkoituksiin opettamisesta rentoutumiseen ja vapaa-aikaan.

Koulun jokaisen tilan tulisi olla inspiroiva. Positiiviset uudet ajatukset syntyvät kohtaamisissa, ajatusten ja ideoiden vaihdossa. Siksi paikat, joissa kohdataan, tulisi olla helposti lähestyttäviä ja kutsuvia.

Martelalta löytyy aulakalusteita monenlaisiin tarpeisiin ja tiloihin.

Jakkarat ja penkit

Nojatuolit ja sohvat

 

 

Ruokaloiden ja kahviloiden kalusteet

Ruokatauko on tärkeä osa koulupäivää. Siksi koulujen ruokalakalusteet tulee olla ergonomisia, kestäviä ja miellyttää silmää.

Tuolit

Pöydät

Share this page