Country

Yritysmuutot

Yritysmuutot yhdestä osoitteesta

Martela hoitaa yritysmuutot ja tilamuutosprojektit puolestanne. Saatte meiltä sekä muuttomiehet, tarvitsemanne muuttotarvikkeet että joustavan, luotettavan muuton. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi inventoinnista, uusien kalusteiden hankinnasta, vastuullisesta kierrätyksestä sekä aikataulutuksesta. Kaikki tämä yhdeltä toimijalta, avaimet käteen -periaatteella.

Pidämme huolta aikataulusta ja varmistamme, että palvelun laatu ja työn jälki on aina ensiluokkainen.

Mitä teidän muuttonne sisältää?

Onnistunut muutto lähtee aina huolellisesta organisoinnista. Esimerkiksi olemassa olevat kalusteet täytyy inventoida ja työn toteutus on esivalmisteltava siten, että varmistetaan mahdollisimman häiriötön työskentely koko projektin ajan. Suunnittelun perusteella varataan tarpeellinen määrä kalustoa ja tarvikkeita sekä hoidetaan muun muassa sisäinen viestintä ja aikataulutus.

Toimitamme tarpeettomat kalusteet kierrätykseen

Kierrätys on olennainen osa tuotteen elinkaarta. Kun valitsette palvelukumppaniksenne Martelan, voitte hoitaa myös tarpeettomien kalusteiden ja materiaalien kierrätyksen vastuullisesti kauttamme.

 

Säästätte aikaa ja hermoja

Reippaat ja kokeneet muuttomiehemme tekevät muuttotyön sujuvasti ja asiantuntevasti ja aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriötä työnteolle. Erikseen sovittavina jälkitöinä kokoamme, asennamme ja säädämme niin uudet kuin vanhat kalusteet sekä huolehdimme, että työntekijöidesi ergonomia on heti erinomaisella tasolla. Loppusiivous varmistaa viihtyisät tilat ja muuton aiheuttaman pölyn poistumisen tilasta.
 

Jos kaipaat lisää apua muuttoosi, muuttovelho auttaa.

 

Martela kuuluu Suomen johtaviin muutto- ja tilamuutospalveluja tarjoaviin yrityksiin. 

Aiemmin Grundell -nimellä toiminut palveluliiketoimintamme on tunnettu luotetusta osaamisestaan ja vuosikymmenien kokemuksestaan.

Muuttopalvelut ja muuttotarvikkeet -esite

IF EVERYONE IS MOVING FORWARD TOGETHER, THEN SUCCESS TAKES CARE OF ITSELF. – HENRY FORD

 

Lue lisää Martelan muista palveluista

 

Pakkaustarvikkeet

Varastotilaa

Muut Martelan palvelut

Mistä muutetaan
Mihin muutetaan

Share this page