Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

20.05.2020 Poikkeustilanne kiihdyttää työympäristöjen kehitystä

Moni suomalainen yritys pohtii nyt, miten työntekijät voivat palata turvallisesti työpaikalle. Millä tavalla töitä jatkossa tehdään, ja millaisia tiloja turvallinen työ vaatii? Martela on tehnyt oman analyysinsa siitä, millaisia asioita työympäristöissä pitää huomioida, kun tämänhetkinen laajamittainen etätyövaihe päättyy.

24.04.2020 Miten selviydyt etätyöpäivästä virkeänä?

Etätyöskentely on tuonut mukanaan monenlaisia kokemuksia: osa tuntee saavansa kotona paljon aikaiseksi, mutta unohtaa täysin taukojen pitämisen. Toiset taas tuskailevat jatkuvien keskeytysten kanssa, kun kumppani puhuu vieressä aamusta iltaan omia työpuhelujaan. Jotta työ kotitoimistolla ei kuormittaisi aivoja liikaa, jaamme tässä helppoja vinkkejä siihen, kuinka voit parantaa kognitiivista ergonomiaa työpisteelläsi ja lisätä näin hyvinvointiasi etätyöpäivän aikana.

24.04.2020 Kun toimisto siirtyi kotiin

Koronapandemia on aikaansaanut yrityksissä monia nopeita muutoksia ja yllättäviä tarpeita. Työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijayritys Martelalle tilanne on tuonut mukanaan mahdollisuuden testata tänä vuonna 75-vuotta täyttävän yrityksen ketteryyttä. Uusi tilanne on antanut myös mahdollisuuden miettiä, miten Martelassa voidaan tukea oman henkilöstön etätyöskentelyä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää