Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

17.01.2019 Tulevaisuuden oppimisympäristö elää kiertotaloudessa

Oppimisympäristö palveluna -malli tuo koulujen suunnitteluun ja hankintoihin kaivattua joustavuutta, käyttäjälähtöisyyttä ja reagointikykyä, jota tänä päivänä kovasti tarvitaan. Palvelumallin avulla oppilaitoksiin kyetään luomaan monimuotoisia oppimis- ja opetustiloja, joita voidaan myös muokata helposti.

08.01.2019 Alku - lämpöä ja muunneltavuutta monikäyttötiloihin

Työ- ja oppimisympäristöiltä edellytetään yhä enemmän joustavuutta vaihtuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Samalla ilmeen toivotaan olevan viihtyisä, mikä tarkoittaa yhä useammille kodinomaisuutta. Näiden toiveiden täyttäminen vaatii paitsi kokonaisuuden tarkkaa suunnittelua myös yksityiskohtien huomioimista. Martela vastaa huutoon täydentämällä Alku-tuoteperhettään uusilla, modernien työ- ja oppimisympäristöjen vaatimuksiin soveltuvilla tuotteilla.

20.12.2018 Martela etsii asiakkuuspäällikköä

Etsimme asiakkuuspäällikköä, joka nauttii haastavasta työstä ja palaa halusta tarjota parhaita tilaratkaisuja julkissektorin asiakkaille. Tehtävään kuuluu aktiivista myyntityötä, verkostoitumista, myyntimahdollisuuksien kartoittamista ja työstämistä tilauksiksi sekä asiakkuuksien johtamista.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää