Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

27.09.2019 Etsimme Sales Assistantia Turkuun

Sales Assistant toimii Turussa osana Martelan Länsi-Suomen myyntitiimiä. Tiimissä työskentelet keskeisenä linkkinä asiakkaan, myynnin sekä toimitusketjun välillä.

20.09.2019 Asiakaskokemuskyselyn hienot tulokset

Asiakkaidemme tyytyväisyys tulee aina olemaan yksi tärkeimmistä tavoitteistamme Martelassa. Mittaamme palautetta säännöllisesti sekä yksittäisten kohtaamisten tasolla että puolivuosittain tehtävällä asiakaskokemuskyselyllä. Elokuussa 2019 tehdyn asiakaskokemuskyselyn tulokset ovat valmiit. Martelan suorituskyky arvioitiin erittäin hyväksi ja arviot myötäilivät tärkeimpien kumppanivalinnan kriteerien painotusta.

12.09.2019 Näin kehität työympäristöäsi vastuullisesti – viisi konkreettista vinkkiä!

Kuluttajina vastuullisuuden huomioiminen on ollut osa arkeamme jo pitkään. Myös työympäristöjen kehittämisen osalta vastuullisuuden merkitys on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Edistykselliset yritykset näkevätkin vastuullisen työympäristön tärkeänä osana vastuullisuusstrategiaansa ja hyödyntävät kumppaneiden asiantuntemusta sen huomioimisessa. Miten työympäristöä sitten voidaan kehittää vastuullisesti? Tässä viisi vinkkiä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää