Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

13.09.2018 Martela pilotoi yksilöllisen hyvinvointidatan käyttöä

Martela, Mehiläinen ja CGI tarjosivat Martelan henkilöstölle mahdollisuuden osallistua datalla ohjatun työterveyshuollon tuen pilottijaksoon. Pilotin tulosten pohjalta on selvää, että yksilöllistä dataa voi ja kannattaa hyödyntää.

13.08.2018 Muuttuviin tarpeisiin mukautuva oppimisympäristö luonnistuu palvelumallilla

Voisiko oppimisympäristö olla aina optimaalinen ja toimiva? Martelan Sirpa Vaarmala kirjoittaa blogissaan millä keinoin aina ajantasaiset tilat ovat mahdollisia kaikille - kannattaa lukea!

09.08.2018 Vähemmän seiniä ja pulpetteja, enemmän vuorovaikutusta ja inspiraatiota

Miten opetussuunnitelmien muutokset näkyvät oppimisympäristöissä? Martela on luodannut opettajien ja opiskelijoiden näkemyksiä erilaisista tiloista Educa-messuilla tehdyillä kyselyillä vuodesta 2012 alkaen. Lue tästä tiivis analyysi ainutlaatuisesta seitsemän vuoden ja yli 10 000 vastauksen tietomassasta!

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää