Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

08.11.2019 Martela ja INTO Concept aloittavat yhteistyön

Martela laajentaa kumppaniverkostoaan solmimalla 29.10.2019 jälleenmyyntisopimuksen INTO Conceptin kanssa. INTO Conceptin INTO the Nordic Silence -huonekalukonsepti tarjoaa työympäristöparannuksia niin kokonaisuuksina kuin yksittäisinä ratkaisuinakin. Martelalla on laaja myyntiverkosto pohjoismaissa sekä yli 70 vuoden kokemus toimivien työympäristöjen luomisesta. INTO Conceptin kysynnän kasvaessa tuore jälleenmyyntisopimus tukee yhtiöiden liiketoimintaa ja tavoitetta. Uusi sopimus lisää näkyvyyttä sekä edesauttaa kehitystyötä molemmin puolin.

07.11.2019 Martela vahvistaa asemaansa Norjassa

Martela vahvistaa asemaansa Norjan markkinoilla ja avasi toimiston Trondheimiin marraskuun alussa. Uusi toimisto antaa mahdollisuuden palvella sekä uusia että olemassa olevia asiakkaita Keski-Norjassa. Lisäksi se mahdollistaa norjalaisille asiakkaille saman palvelutason koko työympäristön elinkaaren ajan.

31.10.2019 Martela ja FCLab kehittämässä tulevaisuuden oppimisen tiloja

Martela ja Future Classroom Lab ovat tehneet yhteistyötä noin vuoden ajan. Martela asensi KAKS10on erilaisia antureita, jotka mittaavat oppimisympäristön ominaisuuksia sekä oppilaiden sijoittumista ja työpisteiden valintaa. Teknologian avulla oppimistilassa on edellytykset toteuttaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista tutkimus- ja kokeilutoimintaa. Keskeinen pyrkimys on tutkia ja saada verifioitua dataa siitä, miten oppilaat hyödyntävät ja käyttävät joustavaa oppimisympäristöä. Toinen keskeinen tavoite on seurata oppimisympäristön ominaisuuksia, kuten äänenvoimakkuutta ja hiilidioksidin määrää.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää