Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

16.05.2019 Vastuullisuusraportti 2018 julkaistu

Martela on julkaissut uusimman vastuullisuusraportin uuden GRI-standardin mukaisesti. ”Vastuullisuus näkyy sekä asiakkaidemme työ- ja oppimisympäristöjen kehittämisessä että oman toimintamme vastuullisuudessa. Martela on sitoutunut Global Compactin kymmeneen periaatteeseen, jotka koskevat ihmisoikeuksia, työntekijöiden oikeuksia, ympäristön suojelemista ja korruption ehkäisemistä”, Martela Oyj:n toimitusjohtaja Matti Rantaniemi kertoo.

15.05.2019 Tee (työ)ympäristöteko!

Vastuullisuuden merkitys työympäristökehittämisessä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Suomessa päätyy kuitenkin edelleen vuosittain 100 000 tonnia kalusteita jätteeksi, vaikka tutkimusten mukaan 70-80 prosenttia olisi kierrätettävissä. Martela noudattaa kaikessa toiminnassaan Waste Nothing -periaatetta, jonka tavoitteena on minimoida ympäristökuormitus ja mahdollistaa käytettyjen kalusteiden kierrätys paikallisesti. Esimerkiksi viime vuonna kierrätyspalvelumme otti vastaan yli 2,7 miljoonaa kiloa käytettyjä kalusteita ja noin 20 000 kalustetta löysi uuden käyttäjän.

03.05.2019 Miten oman työhuoneen rauha siirretään avotoimistoon?

Työympäristöissä on tapahtunut laaja siirtymä työhuoneista avotoimistoihin. Muutoksen vaikutukset työntekijöihin ovat olleet merkittäviä, mikä ilmenee myös keräämästämme Martela Insights -aineistosta. Avotoimistoilla on kaksi merkittävää etua työhuoneisiin verrattuna.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää