Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

21.01.2020 Miten luodaan toiminnallinen ja laadukas oppimisympäristö?

Oppimisympäristöjen tilaratkaisuiden muutostahti on ollut nopeaa, minkä seurauksena niiden kehitysvaiheissa ja tavoitellussa tasossa on valtakunnallisesti suuria eroja. Eroavaisuudet liittyvät esimerkiksi ratkaisuihin, joilla pyritään tukemaan joustavuutta, lisääntyvää yhteistyötä, hyvinvointia ja erilaisten oppimistyylien huomioimista.

14.01.2020 Martela Educa-messuilla 24.-25.1.2020

Martelan asiantuntijat tavattavissa Educa-messuilla osastolla 6d48

Martela on tänäkin vuonna vahvasti mukana Educa-messuilla. Osastollamme 6d48 esitellään erilaisia oppimisympäristövyöhykkeitä sekä mielenkiintoisia uutuustuotteita ja -palveluja.

12.12.2019 Etsimme työympäristöasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle

Etsimme työympäristöasiantuntijaa Martelan Workplace Development -tiimiin luomaan kanssamme parhaita työympäristöjä. Työympäristöasiantuntijana kokoat tietoa asiakasorganisaatioidemme käyttäjistä, tehtävistä, tilatarpeista sekä uudistuksen tavoitteista erilaisin osallistavin menetelmin. Keskeisimpiä tehtäviäsi on osallistaa asiakasorganisaatioidemme johto ja työntekijät toimistojen suunnitteluun ja koostaa toimistojen suunnittelussa tarvittavaa taustatietoa sisustussuunnittelijoidemme ja muiden projektissa työskentelevien työn pohjaksi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen ja CV:n kera 12.1.2020 mennessä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää