Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

13.03.2019 Martela mukana ITK-konferenssissa 20.-21.3.

Esittelemme ITK-tapahtumassa älyratkaisujamme sekä Oppimisympäristö palveluna -mallia, jotka luovat pohjan oppimisympäristöjen jatkuvalle yhteiskehittämiselle aitoon käyttö- ja käyttäjäkokemustietoon perustuen.

06.03.2019 We are looking for Sales System Developer

To strengthen our IT support and R&D team we are looking for Sales System Developer. We hope you share our values: User Driven Design, Passion for Innovations, Family Business and Finnishness. As a Sales System Developer, you are responsible for managing, maintaining and developing Martela's Sales and Product Management application from product offering point of view. Your success depends on your ability to work jointly with different teams, both from business and IT.

21.02.2019 Hae meille kesätöihin!

Etsimme kesätyöntekijöitä Nummelan tuotantoon

Tehtävässä tulet työskentelemään tuotannon eri osastoilla vaihtelevissa työtehtävissä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää