Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

19.04.2018 Kognitiivinen ergonomia pitää tietotyöläiset tikissä

Aivot ovat työelämässä kovan paineen alaisena. Ihmisen, työn ja teknologian vuorovaikutus asettaa suuria vaatimuksia tarkkaavaisuudelle sekä havainto-, muisti- ja ajattelukyvylle. Kun työ ei rajaudu työpaikalle ja työaikaan, milloin aivomme saavat mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä?

12.04.2018 SNAP – Taita, siirrä, säilytä ja ota taas käyttöön

Kun tilan on palveltava monia tarpeita, asettaa tämä vaatimuksia myös kalusteille. Niin tuolien, pöytien kuin muidenkin kalusteiden on oltava vaivattomasti siirrettävissä. Helppokäyttöinen Snap-taittopöytä on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen.

26.03.2018 Työympäristön osaoptimointi tuhoaa hyvinvoinnin ja tuottavuuden

Tietotyöntekijä on alati kasvavan kuormituksen kohteena. Hyvinvointia ja tuottavuutta edistävän työympäristön kehittäminen kilpistyy harmillisen usein osaoptimointiin. Työympäristö on kuitenkin dynaaminen kokonaisuus, johon liittyy sekä fyysinen, sosiaalinen että digitaalinen ulottuvuus. Yhdessä nämä ulottuvuudet tehostavat kognitiivista ergonomiaa eli tietotyössä olennaista inhimillistä tiedonkäsittelykykyä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää