Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

14.06.2019 Martela ja Cargotec sopivat kolmivuotisesta pohjoismaisesta yhteistyöstä

Martela Oyj ja Cargotec Oyj solmivat kolmea Pohjoismaata koskevan kalustuspalveluun liittyvän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Martela pääsee tarjoamaan kalusteita ja niihin liittyviä palveluja Cargotec-konsernille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa seuraavan kolmen vuoden ajan.

03.06.2019 Kuntahankinnat ja Martela sopimukseen

KL-Kuntahankinnat Oy ja Martela Oyj solmivat kolmivuotisen toimistokalusteiden ja niihin liittyvien palveluiden puitesopimuksen. Kuntahankinnat kilpailutti toimistokohteisiin liittyvän puitesopimuksen keväällä 2019 ja Martela valikoitui puitejärjestelyn ykköseksi.

21.05.2019 Puoli vuosisataa Kari-tuoleja

Kaikille tuttu tuoli, vaan harva tietää sen – tuolin nimi on Kari, ja se juhlii 50-vuotispäiväänsä tänä vuonna. Kari 1 -klassikkopuutuolin on suunnitellut Kari Asikainen vuonna 1969. Monipuoliseen Kari-sarjaan kuuluu kalusteita yleistuoleista ja pöydistä aulakalusteisiin. Kari-tuoleja on valmistettu yhtä soittoa jo puoli vuosisataa, noin miljoona kappaletta.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää