Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

02.07.2018 Töissä kuin kotona – suosittu Sola-tuoteperhe kasvaa

Kodinomainen työympäristö edesauttaa työntekijän tunnepohjaista ja fyysistä hyvinvointia. Laaja Sola-tuoteperhe tukee tätä trendiä hyvin muotokielensä ja värimaailmansa ansiosta. Solat ovat monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää joustavasti eri työskentelyalueilla. Sola-tuoteperhe laajenee uusilla käsinojallisilla aulatuoleilla ja myös Sola-neuvottelutuoleihin on tarjolla uusia ominaisuuksia.

01.07.2018 Uusi neuvottelutila Framery 2Q

Frameryn uusi neuvottelutila 2Q on suunniteltu 4-6 hengelle. Se tarjoaa uudenlaiset puitteet yhdessä työskentelylle ja kokoustamiselle. Tilaan on valittavissa pöytä, jonka kaksi eri korkeusvaihtoehtoa tarjoavat optimaalisen alustan esimerkiksi läppärillä työskentelylle. Tuote on saatavilla myös kokonaan ilman kalustusta.

25.06.2018 Martela etsii sisustussuunnittelijaa pääkaupunkiseudulle

Haemme Martelan sisustussuunnitteluun uutta kollegaa tukemaan asiakasyritystemme työympäristöjen tila- ja sisustussuunnittelua pääkaupunkiseudulla. Martelan sisustussuunnittelija vastaa suunnittelupalvelun toteutuksesta yhteistyössä myynnin, asiakkaan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Suunnittelemme käyttäjälähtöisiä, kestäviä ja laadukkaita työympäristöjä yhteistyössä ja nykyaikaisin työvälinein. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana. Toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, ensisijainen työskentelyalue on pääkaupunkiseutu.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää