Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

04.06.2018 Henkilöstön hyvinvointi on vasta puoli voittoa

Työympäristöä ajatellaan perinteisesti työn suorittamisen paikkana, mutta henkilöstön viihtyvyys ja hyvinvointi ovat yhä vakiintuneempia arvoja toimistoja suunniteltaessa. Henkilöstökokemus onkin olennaisen tärkeää, ja sillä on vahva linkki asiakaskokemukseen, aikamme tärkeimpään kilpailuetutekijään. Yritysjohdon näkökulmasta työympäristöä on kuitenkin tärkeää katsoa myös toisesta näkökulmasta: tarjolla on mitattavia hyötyjä liiketoimintaan.

03.06.2018 Toimitilojen kehittäminen on jatkuva prosessi

Työympäristöön liittyvät päätökset tulee tehdä liiketoimintaperusteisesti. Kun toimitiloja muokataan liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaan, tarkoittaa tämä käytännössä jatkuvaa muutosta. Suuressa konsulttitalossa liiketoiminnan kasvu tapahtuu harvoin tasaisesti kaikissa toiminnoissa. Kasvun tukeminen on meille tärkeää – siksi haluamme huolehtia, että jokaisella toiminnolla on sopivat tilat käytössään. Muutamme työtilojamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat kunkin ajan ja työntekijäryhmän tarpeisiin.

17.05.2018 Vastuullisuusraportti 2017 julkaistu

Martela on julkaissut vastuullisuusraportin vuoden 2017 aikana toteutetuista toimenpiteistä ja saavutuksista. Martelan yritysvastuu kiteytyy työtilojen hallintaan Martela Lifecycle® -mallin mukaisesti.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää