Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

03.12.2019 Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään tänä vuonna 4.12. Silloin ostetaan vain suomalaista ja tehdään siitä tapa. Ostamalla avainlipputuotteet varmistat, että hankintasi on luotettavaa, kotimaista työtä – ja työtä on Suomessa vielä jatkossakin. Esimerkiksi Martelan Combo-kaapin osat tulevat Martela-konsernin Kiteellä sijaitsevalta, yli 30 henkeä työllistävältä komponenttitehtaalta – lopullisen muotonsa kaappi saa Nummelassa sijaitsevassa, yli 110 henkeä työllistävässä logistiikkakeskuksessa.

21.11.2019 Etsimme myyntiassistenttia pääkaupunkiseudulle

Haemme myyntiassistenttia pääkaupunkiseudulle. Myyntiassistentti toimii osana Martelan Education & Municipality PKS -myyntitiimiä. Tiimissä työskentelet keskeisenä linkkinä asiakkaan, myynnin sekä toimitusketjun välillä. Etsimämme henkilö on joko uraansa aloitteleva myyntihenkinen asiakaspalvelija tai jo kokeneempi asiakaspalvelun/myyntityön ammattilainen. Olet aitiopaikalla palvelemassa Martelan asiakkaita entistä parempaan asiakaskokemukseen.

15.11.2019 Martelan vastuullisuusraportti voittanut Arvonluonti-sarjan

Martelan vastuullisuusraportti on voittanut vastuullisuusraportointikilpailun Arvonluonti-sarjan. Martela on tehnyt pitkään systemaattista työtä työ- ja oppimisympäristöjen vastuullisuusnäkökohtien esille tuomisessa. Nyt palkittu vastuullisuusraportti on Martelalle jo yhdeksäs. Martelan viimeisimmässä vastuullisuusraportissa on esimerkkejä siitä, miten Martela auttaa asiakkaitaan luomaan vastuullisia työ- ja oppimisympäristöjä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää