Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

14.11.2018 Tutustu Pod-perheen uutuuksiin: PodLounge, PodMeeting Cove ja PodMeeting Xpress!

Pod-sarjan tuotteilla voi luoda fiksuja, viihtyisiä ja rauhallisia tiloja työ- ja oppimisympäristöihin. Tuoteperhe kasvaa nyt kolmella uudella jäsenellä: PodMeeting Xpress, PodMeeting Cove ja PodLounge.

14.11.2018 Monipuoliset Noora-sohvat ja Oona-pöydät elävöittävät työympäristöä

Antti Kotilaisen suunnittelema, moneen käyttötarkoitukseen sopiva Noora-sohvasarja on kattava lisäys Martelan valikoimaan. Toinen Kotilaisen suunnittelema uutuus on Oona-sohvapöytä. Noora-sohvat ja Oona-sohvapöydät toimivat sekä yksittäisinä kalusteina ja yhdistettynä Martelan muihin mallistoihin.

14.11.2018 Alku – joustavuutta monikäyttötiloihin

Työ- ja oppimisympäristöiltä edellytetään yhä enemmän joustavuutta vaihtuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Alku-pöytien uusin tulokas on kätevä taittopöytä.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää