Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

12.09.2019 Näin kehität työympäristöäsi vastuullisesti – viisi konkreettista vinkkiä!

Kuluttajina vastuullisuuden huomioiminen on ollut osa arkeamme jo pitkään. Myös työympäristöjen kehittämisen osalta vastuullisuuden merkitys on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Edistykselliset yritykset näkevätkin vastuullisen työympäristön tärkeänä osana vastuullisuusstrategiaansa ja hyödyntävät kumppaneiden asiantuntemusta sen huomioimisessa. Miten työympäristöä sitten voidaan kehittää vastuullisesti? Tässä viisi vinkkiä.

16.08.2019 Rehtorin kokemukset Syvälahden uusista tiloista

Syvälahti ei käyttöönotettaessa ollut pelkästään uusi rakennus. Se toi mukanaan myös uudet toimintatavat ja uudet tekijät. Haastattelimme Syvälahden rehtoria Jarmo Saloa uuden lukuvuoden alussa.

14.06.2019 Martela ja Cargotec sopivat kolmivuotisesta pohjoismaisesta yhteistyöstä

Martela Oyj ja Cargotec Oyj solmivat kolmea Pohjoismaata koskevan kalustuspalveluun liittyvän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Martela pääsee tarjoamaan kalusteita ja niihin liittyviä palveluja Cargotec-konsernille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa seuraavan kolmen vuoden ajan.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää