Country

Tietoa meistä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

27.03.2020 Etätyöpisteet ergonomisiksi vuokrapalveluna

Voit nyt helpottaa henkilöstösi etätyöskentelyä vuokraamalla kalusteet joustavana palveluna, esim. 69€/kk/työpiste. Saat meiltä laadukkaat sähköpöydät ja säädettävät työtuolit sekä kotitoimistoon että oppilaiden kotityöpisteisiin. Löydät meiltä paljon ergonomisia vaihtoehtoja etätyöpisteisiin, kuten James-työtuoli, Pinta EQB -sähköpöytä, Stitz-nojailutuoli ja korkeussäädettävä Spot-apupöytä.

18.03.2020 5 vinkkiä etätyöpäivään kotona

Moni tekee tällä hetkellä etätöitä nimenomaan kotona. Tehokas etätyö vaatii, että voit työskennellä häiriöttä. Jos kotona on muita perheenjäseniä samanaikaisesti, voi työrauhan saavuttaminen edellyttää pelisääntöjen luomista. Sohvan nurkka on suosittu etätyöpiste, mutta ohessa vinkkejä, joiden avulla lisäät vireystilaasi ja tehokkuutta etätyöpäivän aikana.

17.03.2020 Workplace Development -tiimi vahvistuu

Haastattelimme Workplace Development -tiimin uutta vahvistusta, Miia Leppästä, jolla oli haastattelussa kahdeksan päivän Martela-kokemus takana.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää