Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

16.11.2017 Älykäs työympäristö pitää meidät liikkeessä

Tietotyö onnistuu nykyään lähes missä vain. Tarvitaan ainoastaan läppäri, älypuhelin ja toimiva netti. Ahkeroida voi kotona sohvankulmassa tai jakkaralla kiikkuen kahvilassa. Voi olla, ettei sinulla ole omaa työpistettä enää lainkaan, ja toimistolle tullessasi valitset vapaasti juuri sillä hetkellä parhaiten sopivan vapaan paikan. Kuulostaa kaikin puolin erinomaiselta ja joustavalta, eikö totta?

26.10.2017 Unohda kulmahuone: stimuloiva johtaja sparraa keskellä

Monia menestyviä yrityksiä yhdistää se, että ne liittävät digitalisaation mahdollisuuksia innovatiivisella tavalla olemassa oleviin prosesseihin, tuotteisiin ja palveluihin. Menestyjät ovat valmiita joustavasti uudistumaan muuttuvan maailman mukana - toimimaan eri tavalla kuin aiemmin.

23.10.2017 Martela etsii sisustussuunnittelijaa Ouluun

Tervetuloa luovaan asiantuntijatiimiin! Haemme Martelan sisustussuunnitteluun uutta kollegaa tukemaan asiakasyritystemme työympäristöjen tila- ja sisustussuunnittelua Oulun seudulla.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää