Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

19.01.2018 Martelasta pääyhteistyökumppani Suomen Aktiivisin Työpaikka –kilpailuun

Kuten jo tiedämme, työelämä on valtavassa murroksessa ja työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen ovat entistä tärkeämpiä.

10.01.2018 Sitouttava työympäristö rakentuu kulttuurin ja arjen sopusoinnusta

Kohentunut taloustilanne on johtanut kasvavaan osaajapulaan. Esimerkiksi Elinkeinoelämän keskusliiton mukaan jo kolmannes palveluyrityksistä ja neljännes rakennusalan yrityksistä kärsii työvoimapulasta. Osaavasta työvoimasta kannattaa nyt todellakin pitää kiinni.

08.01.2018 PodWork Xpress kutsuu liikkuvaa työtä tekeviä

Moni tekee liikkuvaa työtä. Välillä tulee kuitenkin pysähtyä lukemaan sähköposteja tai keskittyä muihin työtehtäviin. Tätä varten on suunniteltu PodWork Xpress -työpiste.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää