Martela yrityksenä

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjen käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita.

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujenmuutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä ja olemme edelleen myös perheyritys. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.

 

Martela Suomessa

Suomessa Martelan kokonaispalvelu kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen määrittelystä suunnitteluun ja toteutuksesta ylläpitoon. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta.

Martela työllistää n. 423 henkilöä Suomessa. Toimipisteitä on noin 30 ympäri maata mukaan lukien Martelan toimistot, logistiikkakeskukset, tehtaat, Martela Outlet -myymälät ja palvelutuotantopisteet.

 

Työskentely Martelassa

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä erilaisista asiantuntijatehtävistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Työtehtävät ovat esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, tietohallinnossa tai muissa tukitoiminnoissa. Tuotantoon liittyviä työtehtäviä on logistiikkakeskuksissa mm. ompelija ja verhoilija tai palvelutuotannossa mm. asentaja ja kuljettaja.

Avoimet työpaikat

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, mutta voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.


Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

Share this page