Martela yrityksenä

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä ja olemme edelleen myös perheyritys. Vuonna 2016 Martela-konsernin liikevaihto oli 129,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 550 henkilöä.

 

Martela Suomessa

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Suomessa Martelan kokonaispalvelu kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen määrittelystä suunnitteluun ja toteutuksesta ylläpitoon.

Martela työllistää n. 570 henkilöä Suomessa. Toimipisteitä on lähes 30 ympäri maata mukaan lukien Martelan toimistot, logistiikkakeskukset, tehtaat, Martela Outlet -myymälät ja palvelutuotantopisteet.

 

Työskentely Martelassa

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä erilaisista asiantuntijatehtävistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Työtehtävät ovat esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, tietohallinnossa tai muissa tukitoiminnoissa. Tuotantoon liittyviä työtehtäviä on logistiikkakeskuksissa mm. ompelija ja verhoilija tai palvelutuotannossa mm. asentaja ja kuljettaja.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.
 

Rekisteriseloste

Share this page