Country

Laatu

Meillä Martelassa on vahva halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukeva asiakkaidemme toimintaa. Laatu näkyy selvästi tuotteissamme, palveluissamme sekä tavassamme toimia. Meille laatu on olennainen osa  jokapäiväistä työtämme.

 

Laadunhallintamme peruslähtökohtia ovat:

  • Asiakasodotusten täyttäminen
  • Riskien hallinta ongelmiin reagoimisen sijaan
  • Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa
  • Jatkuva parantaminen

 

Meille laatu on asiakasvaatimusten ja odotusten täyttämistä ja siksi keskeiset laatumittarimme kohdistuvat asiakasrajapintaan: toimitusvarmuus, asiakaspalautteet ja -tyytyväisyys. Jatkuvan parantamisen varmistamme sertifioiduilla laatu- (ISO9001) ja ympäristöhallintajärjestelmillä (ISO14001). Konsernillamme on laatu- ja ympäristöhallintajärjestelmien multi-site sertifikaatti, joka kattaa Martela Lifecycle -ratkaisujen hallinnan, myynnin, markkinoinnin sekä asiakas-, konsultointi- ja muuttopalvelut toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Sertifikaatti sisältää myös Martela Lifecycle -ratkaisujen hankinnan,  tuotekehityksen, testauksen, varastoinnin, toimitusohjauksen sekä huonekalujen valmistuksen ja uudelleenvalmistuksen (Nummela logistiikkakeskus), pehmustettujen huonekalujen komponenttien valmistuksen (Puolan tuotantolaitos) sekä laminaatti- ja melamiinikomponenttien valmistuksen (Kiteen tuotantolaitos).

 

Laatupolitiikka(pdf)

ISO 9001:2015 and ISO 14001:2015 Quality and Environmental Management System Certificate (Martela Group and Kidex Oy) (pdf)

Tuotetestaus Martelassa

Meillä on oma testauslaboratorio Nummelassa, jossa teemme jatkuvaa kalusteiden lujuus- ja laatutestausta vaativien kansainvälisten normien mukaan. Turvallisuusvaatimuksien täyttämisen arvioimiseksi tarvittavia testejä on esimerkiksi tuotteen stabiilisuus, pitkän aikavälin kestävyys ja ergonomia. 

Testauksella takaamme, että kalusteemme täyttävät korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Käyttämämme testit täyttävät EN-standardien sekä Martela oman, ISO 9001-standardin mukaisen, laatujärjestelmän vaatimukset.

Alihankkijamme toimittavat komponenteistaan materiaalitodistuksia, jotka liiittyvät esimerkiksi formaldehydipäästötasoihin tai paloturvallisuuteen. 

Share this page