Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Muotoon puristetut istuin ja selkänoja: pinnoitettu laminaatilla tai lakattua koivuviilua. Jalusta: kiillotettu alumiiniristikko.
Vaihtoehdot: laminaatit punainen, sininen, keltainen, valkoinen, harmaa tai koivukuvio. Istuinosa myös verhoiltuna. Rullat tai liukunastat.

Kangasmenekki: 

0,5 m / 2 kpl

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

korotettu jalusta ja jalkarengas.

Rullallinen Grip-tuoli soveltuu hyvin työtuoliksi niin toimistoihin kuin kouluhinkin. Grip-työtuolissa on kiinteä selkänoja ja kaasujousella säädettävä istuinkorkeus.

Tuoliin on saavissa myös korotettu jalusta ja jalkarengas, jolloin se toimii erilaisissa tiloissa, kun istuimelta vaaditaan korkeutta.

Grip-työtuoli on tukeva, mutta sen ilme on silti kevyt. Sen raikas värimaailma antaa erilaisia mahdollisuuksia sisustuksiin.

Vaikka Mikko Halonen suunnitteli Grip-sarjan alun perin koulumaailmaan, soveltuu se erittäin hyvin myös toimistoihin. Grip-sarja sisältää erilaisia tuoleja ja pöytiä eritarkoituksiin.

Sarjan nimi Grip, ”tarttua”, tulee sen innovatiivisesta ripustamistavasta. Tuoli on mahdollista ripustaa pöydän kanteen ilman erillistä ripustinta selkänojansa varaan.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Tuotekoodi: 

OT0013

Säädöt ja ominaisuudet: 

Korkeussäätöalue 37-50, korkea XY-versio 43-62 cm.