Country

CAD SYMBOLS

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Jalusta: kromi, maalattu harmaa, valkoinen, musta tai Inspiring Colours.
Jalustassa huopanastat ja rivikytkentä.
Muotoon puristetut istuin ja selkänoja laminaattia: tammi- tai koivukuvio sekä väreinä harmaa, valkoinen, vihreä, oranssi ja turkoosi.
Istuinosa myös verhoiltuna.

Kangasmenekki: 

0,5 m / 2 kpl

Lisävarusteet

Lisävarusteet: 

tuolivaunu.

Ympäristötiedot

Tuotteen ympäristötiedot: 

Grip Nxt on suositun Grip-sarjan uudistettu versio, jossa istuinosien muotoilu ja laminaattivärit on päivitetty tähän päivään. Grip NxT on leikkisä, kevyt ja tukeva yleistuoli, jossa on lenkkijalusta. Grip NxT on pinoutuva ja tuoleille on saatavissa kuljetus- ja säilytysvaunu.

Sarjan nimi Grip, ”tarttua”, tulee sen innovatiivisesta ripustamistavasta. Tuoli on ripustettavissa selkänojansa varaan pöydän kanteen ilman erillistä ripustinta. Grip NxT -mallistossa on kaksi selkänojakorkeutta. Tuoli, jossa on korkea nostoaukollinen selkänoja, on helposti liikuteltavissa yhdelläkin kädellä. Matalan selkänojan yli pystyy pienikin oppilas nostamaan tarjottimensa ripustetun tuolin selkänojan yli ruokapöydälle.

Mikko Halonen suunnitteli Grip-sarjan alun perin koulumaailmaan, mutta se soveltuu erittäin hyvin myös työympäristöihin. Grip-sarjaan kuuluu tuoleja, jakkaroita ja pöytiä.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Tuotekoodi: 

NxT0017(C) = korkea selkänoja nostoaukolla
NxT0017M(C) = matala selkänoja
C = verhoiltu istuin

Säädöt ja ominaisuudet: 

Ripustettavissa ilman erillisiä ripustimia.
Pinoutuva.

Pinottavuus (lattialla & kärryssä): 

NxT0011(M): Tuolivaunussa max 25 kpl. NxT0011(M)C: Tuolivaunussa max 20 kpl