Country

 

1.Istumakorkeus:

Istuimen korkeus säädetään painiketta nostamalla. Säädä korkeus siten, että polvitaipeesi ovat noin 90 asteen kulmassa ja jalkapohjat tukevasti maassa. Vapauta painike.

2. Istumasyvyyden säätö:

Paina säädintä ja liu’uta istuin samanaikaisesti asentoon, jossa polvitaipeen ja istuimen väliin jää noin kämmenen levyinen tyhjä tila. Lukitse vapauttamalla painike. Säätöalue on 7,5 cm ja istuin voidaan lukita viiteen eri asentoon.

3. Selkänojan korkeuden säätö:

Säädä selkänojan korkeus niin, että saat selällesi miellyttävimmän tuen istuma-asennossa. Korkeus säädetään nostamalla selkänojaa alareunasta.
Selkänojan alas säätäminen tapahtuu viemällä selkänoja ensin ylimpään mahdolliseen asentoon ja sen jälkeen laskemalla se alas.

4. Käsinojien säätö:

4a. Paina säätöpainiketta ja vie käsinojat sopivalle korkeudelle. Vapauta painike ja käsinoja lukittuu säädettyyn asentoon. Säädä korkeus siten, että hartiasi eivät nouse ylös, kun asetat käsivartesi nojille.
4b. Käsinojan kannen syvyyden säätö: Tartu kanteen ja liikuta sitä eteen- tai taaksepäin.
4c. Kulma: Kierrä kyynärtuen yläosa haluamaasi asentoon painamalla säätöpainiketta. Vapauta painike.
4d. Leveyden säätö: Löysää ruuvia mukana tulevalla kuusiokoloavaimella ja aseta käsinojat sopivalle leveydelle. Kiristä ruuvi.


Irrottaminen: Poista istuinpehmuste takareunasta alkaen nostamalla. Löysää kiinnike 20 mm:n kiintoavaimella, irrota käsinojat. Kiinnitä istuinpehmuste takaisin.
 

 

5.1. Synkro-keinuliike, Flex:

Vapauta tuoli synkro-keinuliikkeeseen nostamalla vipua ylöspäin ja nojaamalla taaksepäin, jolloin mekanismi vapautuu. Vastus säätyy automaattisesti käyttäjän mukaisesti.
Tuoli lukitaan haluttuun asentoon painamalla vipu ala-asentoon. Tuolin voi lukita neljään eri asentoon.

5.1.1 Istuimen kulma:
Istuin voi olla vapaassa liikkeessä tai voit säätää istuimen kulmaa alaspäin 5º kääntämällä säätimen alasasentoon. Istuin lukittuu kääntämällä vipua takaisin etuasentoon.
 

 

5.2. Synkro-keinuliike, synchro:

Vapauta tuoli synkro-keinuliikkeeseen nostamalla vipua ylöspäin ja nojaamalla taaksepäin, jolloin mekanismi vapautuu. Tuoli lukitaan haluttuun asentoon painamalla vipu ala-asentoon. Tuolin voi lukita neljään eri asentoon.
5.2.1. Keinun jäykkyyden säätö: Mekanismi on automaattisesti säätyvä. Hienosäädä keinumekanismin jäykkyys pituutesi ja painosi mukaan pyörittämällä säätökahvaa istuimen alla niin, että pystyt vaivattomasti muuttamaan asentoasi ja tuoli mukailee liikkeitäsi. Vastus kovenee, kun pyörität säädintä myötäpäivään.

5.2.2. Istuimen kulma:
Voit säätää istuimen kulmaa kääntämällä säädintä ylös- tai alaspäin.
 

 

 

5.3. Synkro-keinuliike, Synchro Easy:

Vapauta tuoli synkro-keinuliikkeeseen vetämällä vipua ulos ja nojaamalla taaksepäin, jolloin mekanismi vapautuu. Vastus säätyy automaattisesti käyttäjän mukaisesti. Lukitaksesi tuolin haluttuun asentoon, paina vipu takaisin sisään. Tuoli lukittuu kolmeen asentoon.

 

6. Niskatuki (lisävaruste korkeaselkäiseen versioon):

Niskatuen tyynyosa kääntyy ylös- ja alaspäin tarttumalla tyynyyn ja liikuttamalla se haluttuun asentoon.

7. Alaselän tuen säätö (lisävaruste korkeaselkäiseen versioon):

Säätö istuessa selkänojan oikealla puolella alhaalla.

 

Huomio!

Jos kaasujousi kaipaa korjaamista tai vaihtamista, ota yhteys Martelaan.
 

Linkki käyttöohjeen tulostettavaan pdf-versioon

James Flex -mekanismin säätöohjevideo
James Synchro -mekanismin säätöohjevideo
James Easy -mekanismin säätöohjevideo

Share this page