Country

Inspiroivia vaihtoehtoja jaettuihin tiloihin

Hyödyttääkseen ympäröivää yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla julkisten tilojen on mukauduttava erilaisiin käyttötarkoituksiin. Museot, kirjastot, konserttisalit, ravintolat… kaikissa niissä on tiloja, joissa viihdytään, rentoudutaan, tavataan ihmisiä – ja nykyisin yhä useammin myös tehdään töitä.

Muun muassa mobiilin teknologian ja kaupunkikulttuurin kehittymisen myötä julkisten tilojen käyttö on monimuotoistunut. Inspiring Public Space by Martela on konsepti, jonka avulla voidaan suunnitella viihtyisiä ja toimivia yhteisiä tiloja nykyaikaisiin tarpeisiin.

Avoimien tilojen on tarjottava hyvät mahdollisuudet erilaisiin sosiaalisiin kohtaamisiin ja sovelluttava kaikkien siellä vierailevien käyttöön. Tilojen on hyvä joustaa muuntuviin tarpeisiin, mahdollistettava erilaisten elektronisten laitteiden hyödyntäminen ja tarjottava esteetön ja nautittava käyttäjäkokemus jokaiselle.

Kun haluatte laadukkaan, inspiroivan ja modernin tilaratkaisun, joka täyttää toiveenne nyt ja tulevaisuudessa – vastaus on Inspiring Public Space by Martela. Hoidamme niin tarpeiden määrittelyn, tilan ja materiaalien suunnittelun, tarvittavien kalusteiden toimituksen ja asennuksen kuin esimerkiksi vanhojen kalusteiden vastuullisen kierrätyksen.