Country

Inspiroivat materiaalit

Materiaalit Martelassa

Värit ja materiaalit vaikuttavat meihin voimakkaasti, vaikka emme sitä aina huomaakaan.

Martelassa on erityisesti materiaaleihin ja väreihin keskittyvä tiimi, sillä haluamme tuntea uusimmat materiaalisovellukset, ymmärtää uusia tuotantoteknologiota ja luoda hyviä kokonaisuuksia.

Etsi materiaaleja

Materiaalipyynnöt ja muut kysymykset materiaaleistamme, asiakaspalvelu@martela.fi

VÄRIEN JA MATERIAALIEN VAIKUTUS

Erilaiset värit, kuviot, pintarakenteet ja heijastusominaisuudet voivat rentouttaa, inspiroida, rauhoittaa tai piristää. Värit ja materiaalit viestivät tehokkaasti myös erilaisia arvoja. Ne voivat esimerkiksi lähettää voimakkaita turvallisuuteen, hyvään oloon, valtaan tai kodikkuuteen liittyviä viestejä.

Kaikilla materiaaleilla on tilan ääniympäristöön vaikuttavia ominaisuuksia. Ääniympäristöön voidaan jo nyt vaikuttaa monin eri tavoin, ja uusia tapoja kehitetään jatkuvasti. Lue lisää, miten tilan ääniympäristöön voi vaikuttaa.

Martela on materiaalien käytön ja innovoinnin asiantuntija.

ENTRY, CLASSIC, EXPRESSION

Tyylikategoriamalliemme avulla voimme vastata erilaisiin tarpeisiin.

Esimerkiksi Entry-kategorian koulukalusteissa on käytettävä erittäin kestäviä materiaaleja. Classic-kategorian tuotteet ovat tyyliltään ajattoman moderneja, kun taas Expression-kategorian tuotteet haastavat nykypäivän ja etsivät uusia tuulia.

Martelassa valitsemme oikean tyylikategorian asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ryhdymme innovoimaan sen pohjalta. Näin voimme kehittää jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ratkaisun.

KÄYTTÄJÄLÄHTÖINEN SUUNNITTELU

Jokainen asiakas on erilainen. Jokaisella on erilaiset tarpeet. Käyttäjälähtöinen suunnittelu on kaikkien innovaatioidemme perusta.

Usein tarpeet myös muuttuvat ajan mittaan. Uudet materiaalitekniikat ja materiaaleja koskevat ajattelutavat luovat lisää mahdollisuuksia vastata muuttuviin tarpeisiin.

Trendit muuttuvat nopeasti - trendejä tulee ja menee.  Tuotteitamme voidaan ajanmukaistaa helposti. Esimerkiksi paneelien tai verhoiluosien vaihtaminen voi joskus olla helpompi ratkaisu kuin koko tuotteen korvaaminen uudella.

Lue lisää huoltopalvelustamme.

PITKÄJÄNTEINEN AJATTELU = EKOLOGISTA JA TALOUDELLISTA

Ympäristöajattelulla on keskeinen merkitys tuotteidemme materiaalivalinnoissa: pitkäikäiset tuotteet ovat ympäristön kannalta edullisimpia. Pitkään kestävä tuote säästää uuteen tuotteeseen tarvittavia luonnonvaroja.

Martela luo sisustusratkaisuja, jotka kestävät aikaa.

Käyttämiemme materiaalien tulee olla kestäviä sekä värien ja tyylien pitkäikäisiä. Tiedämme, mistä materiaalit ovat peräisin, miten ne valmistetaan ja olemme varmoja niiden turvallisuudesta. Materiaalien hankinnassa kiinnitämme huomiota niiden fysikaalisiin ominaisuuksiin, kuten koostumukseen, lujuuteen ja palonkestävyyteen.

Materiaalien valinnalla on suuri merkitys tuotteidemme laatuun, jota haluamme vaalia.

Lue lisää vastuullisuudesta Martelassa

Share this page