Country

Materiaalit

Materiaalikuvaus: 

Runko ja istuin koivua tai tammea. Koivupetsit valkoinen tai musta. Verhoiluvaihtoehdot: ilman verhoilua, istuinverhoilu (myös irrotettava), istuin- ja selkäverhoilu.

Raportit

Testiraportti: 

Ympäristötiedot

Hiilijalanjälki: 
Plus+ 2731/KO/KO: 4,4 kg CO2e
Tuotteen ympäristötiedot: 

Plus+ -tuoli on saatavana ilman verhoilua tai erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla. Plus+ -tuolissa on aina pitkät, puiset käsinojat.

Plus+ -kalusteiden yksityiskohdat huomioivat vanhuusiän sekä liikuntarajoitteen asettamat vaatimukset. Sarjan tuoleihin on helppo istuutua, ja niistä pääsee omin voimin ylös.

Jukka Setälä suunnitteli Plus+ -sarjan design for all –periaatteella. Kalusteet ovat kodinomaisen mukavia ja turvallisia käyttää, mutta myös tyylikkäitä ja sopusuhtaisia täyttäen alan erityisvaatimukset ja tiukat testit. Fyysisen toimintakyvyn heikkeneminen ei tarkoita, että ihminen lakkaisi arvostamasta kauneutta.

Plus+ on kahdeksan varioitavan kalusteen mallisto ja siihen kuuluu käsinojallinen puutuoli, nojatuoli matalalla selkänojalla sekä korkealla selkänojalla, kahden- tai kolmenistuttavat sohvat, keinutuoli, kaksi sohvapöytää sekä ruokapöytä. Yhtenäistä ilmettä kalusteille tuovat pyöreiksi sorvatut jalat ja linjakkuus.

Ohjeet

Hoito-ohjeet: 
Tuotekoodi: 

2731