Hoivakalusteet

Martelan hoivakalusteet on suunniteltu juuri hoivasektorin tarpeisiin. Tuotteiden jokainen yksityiskohta väreistä ja materiaaleista ergonomiaan, huollettavuuteen ja turvallisuuteen on suunniteltu sekä asiakkaat että henkilökunta huomioiden. Jukka Setälän Martelalle suunnittelema Plus+ -sarja edustaa modernia hoivakalusteajattelua: kalusteiden yksityiskohdat huomioivat vanhuusiän ja liikuntarajoitteen asettamat vaatimukset, mutta klassisen muotoilun ansiosta niiden avulla voi luoda yhtenäisen ja viihtyisän sisustuksen myös muualle kuin hoivakohteisiin.

Hyvin suunniteltu toimintaympäristö syntyy kolmesta tekijästä: turvallisuudesta, toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Mitä enemmän esimerkiksi kalusteet tukevat käyttäjän omatoimisuutta, sitä parempi on myös elämän laatu.

Hoivamalliston tuolit

Martelan hoivatuolien ergonomiassa on otettu huomioon niin istujan kuin hoitohenkilökunnankin tarpeet. Hyvä hoivakaluste suunnitellaan aina käyttäjän ehdoilla, ei trendien mukaan. Nojatuolissa se tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että saamme jalkammeosittain tuolin alle, kun haluamme nousta siitä ylös. Käsinojien on oltava oikealla korkeudella ja niiden pitää olla sopivan levyiset, jotta saamme niistä tukevan otteen. Kun vielä istuinkorkeus, -syvyys ja -kulma ovat kohdallaan, ollaan jo aika lähellä oikeata ratkaisua.

Ammattikäytössä kalusteet joutuvat kovalle koetukselle, siksi kiinnitämme erityistä huomiota niiden kestävyyteen ja kunnossapitoon. Uusia tuotteita suunnitellessamme yritämme aina asettua myös henkilökunnan asemaan. Tavoitteenamme on tehdä arjesta helppoa ja tekniikasta toimivaa mutta huomaamatonta. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa erilaisia verhoiluteknisiä ratkaisuja, irrotettavia käsinojien suojia ja istuimien baskeripantoja.

Hoivatuolit

Hoivamalliston pöydät

Martelan laadukkaasta pöytämallistosta löydätte ratkaisun kaikkiin julkisten tilojen tarpeisiin. Pöytien muunneltavuus sekä lukuisat materiaali-, koko- ja korkeusvaihtoehdot avaavat lähes rajattomat mahdollisuudet. Erityisesti hoivasektorille on suunniteltu seuraavat mallit:

Plus+ -pöytä
Plus+ -sohvapöytä
Kari-pöytä
 

 

Muut tuolit ja pöydät taustatiloihin

Martelan valikoimasta löytyy ratkaisu, olipa kyse sitten työtilan, aulan, neuvotteluhuoneen tai vaikkapa ruokatilan sisustamisesta.

Martelan tuolit
Martelan pöydät