Country

Design-filosofia

Jokaisella yksityiskohdalla on tarkoituksensa

All you need is... inspiration. Martelan tarjoama on luotu tuottamaan inspiroivia tiloja; luovia työympäristöjä, jotka tekevät ihmisistä iloisempia, terveempiä ja tuottavampia. Näin ollen  jokaisessa mallistomme tuotteessa on huomioitu:

  • Toiminnallisuus
  • Ergonomia
  • Innovatiivisuus
  • Kauneus

Martelan tuotteet suunnitellaan yhteistyössä arvostettujen suunnittelijoiden kanssa. Martelan omien suunnittelijoiden lisäksi olemme tehneet yhteistyötä yli 30 suunnittelijan kanssa.

Lue lisää design-filosofiastamme "Thinking behind behind Martela's creative process" -julkaisusta.

Kestävä valinta jo vuodesta 1945

Nykyaikana myös kalusteet käsitetään valitettavan usein kertakäyttöhyödykkeiksi. Pahimmillaan ne täyttävät tehtävänsä vain hetken ja joutuvat tämän jälkeen kaatopaikalle. Me Martelassa olemme aina uskoneet toisenlaiseen, vastuullisempaan maailmaan.

Design-filosofiamme mukaisesti suunnittelemme kalusteet mahdollisimman kestäviksi, turvallisiksi ja ergonomisiksi niin, että ne miellyttävät silmää vielä huomennakin. Kovimmalle kulutukselle joutuvat verhoilumateriaalit ja myös pöydän kannet voi tarvittaessa vaihtaa ja näin kalusteet voivat palvella jopa kymmeniä vuosia.

Hyviksi esimerkeiksi käyvät vaikkapa Kilta- ja Kari-tuolimme. Molemmat kestosuosikit ovat olleet mallistossamme vuosikymmeniä – ja palvelevat edelleen uskollisesti, niin uusina kuin käytettyinäkin lukuisissa käyttökohteissa.

Share this page