Axfood

Monitilatoimisto ja kierrätystä Axfoodille

Axfood halusi uuteen pääkonttoriinsa Martelan monitilatoimiston ja tehokkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut.

Axfood muutti Torsplanille Hagastadenin uuteen kaupunginosaan Pohjois-Tukholmaan keväällä 2014. Samassa rakennuksessa on myös Hemköp, joka on konserniin kuuluva ruokakauppa. Koska ydinliiketoiminnan lähellä oleminen on Axfoodille tärkeää, pääkonttorin sijoittamista samaan rakennukseen kaupan kanssa pidettiin hyödyllisenä.

Axfood valitsi monitilatoimiston ja tilaa tehokkaasti hyödyntävän työskentelytavan. Vanhan konttorin korkeussäädettävät Martela-työpöydät säilytettiin mutta niiden tasot uusittiin. Ratkaisu sopii erinomaisesti uuteen rakennukseen, sillä Torsplan on GreenBuilding-kiinteistö, jolla on kansainvälisen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä BREEAM:n toiseksi korkein luokitus.

Monitilatoimistossa on myös Face-seinäkkeet, jotka parantavat yksityisyyttä ja vähentävät melua. Säilytykseen ja tilojen jakamiseen käytetään Combo- ja Big-kaappeja. Toimiston väritys on kauttaaltaan kirkas, ja kontrastia siihen tuovat värikkäät yksityiskohdat. Tilassa on myös useita hiljaisia huoneita ja kokoushuoneita niille, jotka tarvitsevat rauhallista tilaa yksin työskentelyyn tai puhelinkeskusteluihin.