Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

29.06.2017 Puolet toimitiloistasi on turhia – mittaa, niin tiedät kumpi puoli

Nykyaikaisissa monitilatoimistoissa tehdään muutoksia paljon ja usein. Ellei muutoksia ole itse tekemässä, niitä ei aina tietoisesti edes noteeraa. Kunhan havahtuu siihen, että onpa tämä tila muuten nyt tosi toimiva. Samalla koittaa ehkä miettiä, että mitähän tässä ennen oli ja koskahan tämä muuttui.

27.06.2017 Martela pilotoi seuraavan sukupolven älykästä toimistoteknologiaa

Monimuotoistuvia työskentelytapoja tukevat työympäristöt hyödyntävät yhä älykkäämpää teknologiaa. Uuden sukupolven Martela Dynamic –ratkaisujen avulla toimistojen tilat ja resurssit mukautuvat joustavasti liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Analytiikka mahdollistaa erilaisten tilatyyppien käytön ja käyttökokemusten seurannan sekä työympäristön jatkuvan optimoinnin.

21.06.2017 Smart Office -konsortio hahmottelee älykkään työnteon mallia

Ihmistyön kysyntä mullistuu tekoälyn tarjoutuessa monenlaisten rutiinien tekijäksi. Mikä on työnteon tarkoitus ja muoto tulevaisuudessa?

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää