Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

26.05.2017 Ei ne tilat, vaan niiden käyttö

Miten Activity Based Working (ABW) tukee työntekijöiden tehokkuutta? Ja miksi työympäristöjen muutos monitilatoimistoksi ei aina onnistu?
”ABW on paljon muutakin kuin pöytien vaihtelua. Tilat eivät ratkaise, vaan se miten niitä käytetään”, Rothe tiivistää.

24.05.2017 Ärsytyksestä innostukseen – työtilojen muutos herättää tunteita

Siinä missä monessa yksityisessä yrityksessä on jo siirrytty monitilatoimistoon, istutaan kuntien ja valtioiden virastoissa useimmiten vielä omissa työhuoneissa. Julkiselle puolelle muutokset tulevat hitaammin – mutta tulevat kuitenkin.

12.05.2017 Kukaan ei osta kalusteita vuonna 2021

Ennustaminen on poikkeuksellisen haastava laji ja esimerkiksi työn tekemisen tavat muuttuvat nyt kovalla vauhdilla. Tämän päivän monitilatoimistot eroavat radikaalisti vain muutaman vuoden takaisista avokonttoreista, puhumattakaan aikanaan yleisistä huonelabyrinteistä. Niin helppoa kuin jo tapahtuneen muutoksen arviointi onkin, kuka meistä olisi osannut nähdä ennalta, mihin suuntaan muutos tulee etenemään?

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää