Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

21.03.2017 Are you our new Business Controller?

We are looking for a Business Controller to our Finance and Investor Relations team based in Martela HQ in Helsinki Pitäjänmäki. Your tasks as a Business Controller include e.g. controlling, reporting, forecasting and budgeting. As one of our business controllers you will work closely with Martela Group Management Team members and report to Group Controller.

03.03.2017 Aktiivinen Alku työpäivään

Martelan Alku-pöytien perhe sai uuden, aktiivisen jäsenen. Alku Sit&Stand -sähköpöytä lisää liikettä työpäivään, ja sen värikkäiden jalkojen avulla rakennat työskentelytilaan haluamasi tunnelman.

28.02.2017 Viihtyisä työympäristö ohjaa ajattelemaan laatikon ulkopuolelta

Joukko sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehteja kokoontui Martelan kutsumana Espoon modernin taiteen museo EMMAan islantilais-tanskalaisen Olafur Eliassonin ja saksalaisen Joseph Beuysin taiteen ympärille.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää