Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

20.09.2017 Hyvä työympäristö tekee yrityksestä halutun työpaikan

Työympäristön mielekkyys on yhä tärkeämpi tekijä työpaikkaa valittaessa, ja kilpailee jopa palkan kanssa. Samaan aikaan kun etätyö ja uudenlaiset työskentelytavat yleistyvät, työntekijät odottavat työnantajan tarjoamalta työympäristöltä jatkuvasti enemmän.

07.09.2017 Martelasta NCC:n toimistokalustetoimittaja

Rakennus- ja kiinteistökonserni NCC:n ja Martelan välinen sopimus koskee NCC:n toimistoja kaikissa Pohjoismaissa. Martela toimittaa toimistokalusteita ja tarjoaa palveluita NCC:n eri tilojen ja työympäristöjen kehittämiseksi.

07.09.2017 Tue vuorovaikutusta, saat oivalluksia!

Vaikka organisaatio olisi pullollaan lahjakkaita ja innokkaita yksilöitä, yksin suorittaminen harvoin riittää nykypäivän työelämässä. Aitoon kehittymiseen tarvitaan moniammatillisia tiimejä ja organisaatiorajoja ylittävää yhteistyötä. Työkulttuurin uudeksi ydinosaamiseksi on muodostumassa vuorovaikutustaito.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää