Country

Tietoa meistä

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää Martelasta

Martelan suunnittelijat

Martelalla on vahva, kansainvälinen sisustussuunnittelijatiimi, jolla on laajaa kokemusta työympäristöjen suunnittelusta.

Tutustu sisustussuunnittelijoihimme

Martelan tuotteet ja palvelut suunnitellaan pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Omien muotoilijoidemme ja työympäristöasiantuntijoidemme lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden arvostettujen muotoilijoiden kanssa.

Tutustu muotoilijoihimme

Uutiset

21.02.2017 Etsimme avainasiaskaspäälliköitä Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden työ- ja oppimisympäristöjen kehittäminen sekä hyvinvoinnin ja tuottavuuden parantaminen? Motivoidutko siitä, että voit vaikuttaa tekemiselläsi tuloksiisi? Haluatko ymmärtää asiakkaidesi liiketoimintaa kokonaisuutena ja etsiä ratkaisuja, jotka tuottavat aidosti heille arvoa?

15.02.2017 Säästäminen yritysmuutossa voi tulla kalliiksi

Yritysmuutossa on kyse hyvinvoinnista ja tuottavuudesta - Muutos on mahdollisuus kehittää työkulttuuria ja panostaa työntekijöihin.

13.02.2017 Yhdessä suunniteltu on puoliksi tehty

Jokainen työpaikka on erilainen. Toisissa työpaikoissa vietetään paljon aikaa toimistolla ja keskitytään suuriin ajatuksiin, kun taas toisissa kailotetaan taukoamatta puhelimeen tai hoidetaan kiireellisiä asioita palaverista toiseen juosten. Ja kolmannessa tehdään tietysti näitä kaikkia sekaisin. Kun haluamme Martelassa suunnitella inspiroivan työympäristön, jossa työ voidaan hoitaa tehokkaasti työrauhaa unohtamatta, on työntekijöiden kuunteleminen tärkein työvälineemme.

Martela työnantajana

Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys. Martela tarjoaa alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja.

Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Martelassa on työtehtäviä toimistotöistä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Lue lisää Martelasta työnantajana.

Laatu

Meillä Martelassa on halu luoda ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaittemme toimintaa. Laatu on näkyvä osa sekä tuotteita ja palveluitamme että päivittäistä toimintaamme.

Lue lisää